Annonce
Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Pernille Brandenborg underskriver her en toårig kontrakt med Randers HK. Foto: Randers HK
Sidsel Mejlvang kan se frem til en ny makker på stregen i Randers HK, som har indgået en toårig aftale med 23-årige Pernille Brandenborg fra den kommende sæson. Hun kommer til Kronjylland fra Vendsyssel Håndbold, og tilgangen betyder, at Christina Hansen stopper i Randers HK.
Annonce

Håndbold: Indeværende sæson har langt fra nået sin afslutning, men Randers HK er alligevel begyndt at kigge frem mod den nye, hvor de har sikret sig et nyt ansigt i truppen.

Den nuværende Vendsyssel-stregspiller Pernille Brandenborg kommer til Randers HK på en toårig aftale fra den kommende sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

De seneste sæsoner har hun haft en stor rolle på Vendsyssel-holdet, som før denne sæson rykkede op i landets bedste håndboldrække, og her har den 23-årige stregspiller også vist sig forment frem.

I 15 opgør er det blevet til 49 scoringer, som gør hende til den næstmest scorende stregspiller i ligaen – kun overgået af hendes kommende holdkammerat, Randers HK's Sidsel Mejlvang.

- Jeg er superglad og stolt over, at jeg de to kommende sæsoner skal tørne ud for Randers HK. Det bliver et skridt op, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller i Randers. Klubben har et godt setup og træningsmiljø, fortæller Pernille Brandenborg i pressemeddelelsen.

- Der er høje ambitioner for de kommende sæsoner, og jeg vil gøre mit for, at vi kan indfri disse som hold. Jeg glæder mig til at arbejde hårdt for, at vi sammen kommer til at vinde en masse kampe, fortsætter den kommende Randers HK-spiller.

Annonce

Farvel til Hansen

Med sine 183 centimeter skal Pernille Brandenborg blandt andet ind og bidrage med stor fysik i midterforsvaret, og cheftræner Niels Agesen ser frem til samarbejdet.

- Pernille har de seneste sæsoner kæmpet sig til en større og større rolle i Vendsyssel Håndbold. Vi lagde første gang mærke til hende i 1. division. Siden gjorde hun et stort indtryk på os i træningskampene før sæsonen, og det har hun levet op til i ligakampene. Jeg tror og håber, vi kan være medvirkende til, at hun fortsætter den udvikling, lyder det fra cheftræneren i pressemeddelelsen.

Tilgangen af Pernille Brandenborg betyder, at Christina Hansen, som er et produkt af klubbens ungdomsarbejde, siger farvel i Randers HK efter denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Kenneth var spilleafhængig: Jeg lavede regninger på 5.000–6.000 kroner om måneden

Annonce