Annonce
Sport

Forundret Nicolai Poulsen: Jeg har ikke skrevet under med AGF

Nicolai Poulsen vil prøve nye udfordringer, når han forlader Randers FC til sommer. Foto: Michael Svenningsen

Nicolai Poulsen forlader til sommer Randers FC efter 162 kampe for klubben. Han kan ikke bekræfte rygterne om et skifte til rivalerne fra AGF.

Antalya: En stor nyhed fandt offentlighedens lys på femtedagen på Randers FC's træningslejr.

Anfører og klubikon Nicolai Poulsen forlænger ikke sin kontrakt, og han forlader derfor Randers FC til sommer.

Ifølge avisens oplysninger vælger Nicolai Poulsen at gennemføre et særdeles kontroversielt skifte til lokalrivalerne AGF efter sæsonen.

Oplysninger, som midtbanespilleren er meget overrasket over at blive konfronteret med.

- Sagen er, at jeg ikke har skrevet under på noget som helst, så jeg ved simpelthen ikke, hvor den er kommet fra. Det eneste, jeg kan fortælle med sikkerhed, er, at jeg ikke har skrevet under på noget, og så længe jeg ikke har det, kan alt ske. Jeg må indrømme, at jeg er lidt forundret over, hvor den kommer fra, siger Nicolai Poulsen til Randers Amtsavis.

Nicolai Poulsen skifter som udgangspunkt først klub til sommer, men alt er muligt.

- Det er i hvert fald planen, at jeg spiller min kontrakt ud i Randers FC. Det er ude af min hænder, hvad der kommer til at ske, men det er sådan situationen er lige nu, siger han.

Annonce

Følger mavefornemmelsen

Efter lange forhandlinger mellem Randers FC og Nicolai Poulsen kunne de to parter ikke komme til enighed.

- Vi har haft forhandlinger i tre-fire måneder, og den er gået i stå nogle gange. Til sidst er det endt med, at vi ikke kunne blive enige om de ting, der skulle stå i kontrakten. I fodbold skal begge parter være glade for at kunne blive enige, og det skete ikke, siger Nicolai Poulsen.

Midtbanespilleren indrømmer, at det ikke har været nemt at skulle sige farvel til klubben, hvor han har fået sin fodboldopdragelse og spillet mere end 150 kampe for på seniorplan. Men i sidste ende føler han dog, at det er den rette beslutning.

- Man kan ikke sammenligne fodboldverdenen med en almindelig arbejdsplads. Selvfølgelig har det ikke været et nemt valg, og jeg har gjort mange overvejelser sammen med min familie, men jeg har også lært gennem årene, at man skal tænke på sig selv. I sidste ende mener jeg, at man skal følge sin mavefornemmelse, og det har jeg gjort, fortæller Nicolai Poulsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce