Annonce
Randers

Fra Hollywood til Randers Havn: Filmstjerne flytter ind på Mokajen og bliver maskot for Randers Street Food

Randers Street Food. Foto: Anne Myrup Pedersen
Når Randers Street Food slår dørene op fredag 30. april, er det populære spisested blevet en maskot rigere. Og det er ikke hvem som helst.

Randers: Vegetar-hajen Bruce fra Disneys megasucces 'Find Nemo', flytter ind på Randers Street Food.

Det bekræfter en af folkene bag Mokajen, Nicolai Øksenholt Michaelsen, overfor avisen. I opslaget på Facebook lyder det, at den legendariske haj kommer til Randers for at "nyde pensionen på havnen".

Det kommer han ifølge Nicolai Øksenholt Michaelsen til at gøre fra toppen af den nye bod med ikke-alkoholiske drikkevarer, der åbner sammen med Street Food fredag 30. april.

Annonce

- Vi har valgt at sætte ham lidt op i højden for at passe godt på ham og ikke skræmme gæsterne alt for meget, fortæller han.

Den store haj-figur er nemlig ikke sådan at erstatte. Der findes kun tre i hele verden - og nu flytter den ene altså til Randers. Og det er den ægte vare.

Den kommer oprindeligt fra Disney World i Orlando, men har haft et kort pitstop i Viborg. Om han selv er svømmet dertil vides ikke.

- Jeg fandt den på Instagram hos The Old Garage i Viborg, der sælger en masse fede og anderledes ting. Og den måtte vi simpelthen have, griner han.

Han forklarer, at den passer perfekt ind i det nye look, Randers Street Food har, når de slår dørene op igen.

- Man vil opleve, at det ikke er helt det samme Street Food, man kommer ned til. Der er sket lidt, og vi synes selv, at stedet har fået mere sjæl, forklarer Nicolai Øksenholt Michaelsen.

Han håber, at de sultne randrusianere vil tage godt imod Mokajens nye maskot.

- Vi håber, han kan tiltrække både børn og forældre, der gerne vil ned og hilse på, siger han.

Filmstjernen kan opleves allerede fra fredag 30. april, hvor Randers Street Food genåbner under opsyn af stedets nye maskot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce