x
Annonce
Norddjurs

Fra knap 200 til 800 kvadratmeter: Flytning giver mere plads til træning

Lene Friis og Claus Rasmussen, der ejer Auning Fysioterapi & Træning, glæder sig til at få masser af plads i de nye lokaler. Foto: Anne Myrup Pedersen
Snart flytter Auning Fysioterapi & Træning fra Banesvinget til Energivej i Brix' tidligere lokaler. Årsagen er et ønske om mere plads.

Auning: Når Auning Fysioterapi & Træning 16. marts slår dørene op i nye lokaler på Energivej i Brix' tidligere lokaler, så er det opfyldelsen af en længe næret drøm om mere plads.

I de nuværende lokaler på Banesvinget har klinikken lige nu knap 200 kvadratmeter, og på den nye lokation bliver det flere gange fordoblet, da der nu bliver knap 800 kvadratmetre at boltre sig på.

- Vi har simpelthen pladsmangel, så vi har længe haft kig på andre lokaler, siger Claus Rasmussen, der sammen med Lene Friis ejer Auning Fysioterapi & Træning.

I klinikken arbejder der seks fysioterapeuter, men der er kun fem behandlerrum, men med flytningen kommer ejerne til at få hele otte behandlerrum.

- Da klinikken startede op i sin tid, var der kun to behandlere, så da var det jo nok med fem rum, men vi står lidt på knæene af hinanden en gang imellem, siger Claus Rasmussen.

Oprindeligt havde de to ejere kig på mere centrale lokaler, men placeringen i udkanten af byen passer dem fint og samtidig ligger stedet i forlængelse af daginstitution og skole, så helt udenfor byen er det ikke.

- Der er flere fordele herude. Der er natur og fred og ro, og knap så hektisk som der, hvor vi ligger nu, siger Claus Rasmussen.

En af de andre fordele er den megen udenomsplads.

- Lige nu deler vi jo parkeringspladser med flere andre, men herude har vi dem for os selv, og der er masser af dem, siger Claus Rasmussen.

Annonce
Lige nu er der ved at blive gjort klar til, at Auning Fysioterapi &Træning kan flytte ind i Brix' tidligere lokaler på Energivej. Foto: Anne Myrup Pedersen

Ikke en konkurrent

Foruden de ekstra rum til behandling, bliver der også masser af plads til træning. Både individuelt og på hold, og det glæder de to ejere sig over.

- Vi kommer til at kunne lave mere og bedre holdtræning, og den er den vej, det går, siger Lene Friis og forklarer, at holdtræningen både vil være diagnosespecifik, rettet mod kronikere med eksempelvis sclerose, parkinsson sygdom eller gigt, og holdtræning som rammer bredere, og som vil være åben for alle.

- Det kan eksempelvis være hold som fysioflow og fysiopilates, men det kan også være før- og efterfødselshold, og vi har netop lavet en aftale med en yogainstruktør, siger Lene Friis.

Begge indehavere lægger dog vægt på, at de ikke ser sig som en konkurrent til det nye fitnesscenter i byen eller idrætshallens fitnesscenter, men snarere som et supplement.

- Vi har hver vores fokusområde, og vi har meget fokus på, at der er kontrol og faglighed i forhold til de hold og den træning, vi tilbyder, siger Lene Friis.

Både Claus Rasmussen og Lene Friis begyndte som medarbejdere i klinikken, inden de blev medejere. Claus Rasmussen tilbage i 2008, og Lene Friis i 2010.

- Så vores flytning bliver samtidig en fejring af vores 10 års partnerskab, siger Claus Rasmussen.

Åbningen af den nye klinik sker 16. marts, og flytningen til de nye lokaler sker henover weekenden den 14. og 15. marts, hvilket betyder, at klinikken har lukket disse dage.

Flytningen fejres med en reception 20. marts, hvor der er åbent for alle, der har lyst til at se de nye lokaler.

Det er velkendte lokaler, som Lene Friis og Claus Rasmussen rykker i per 16. marts. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce