Annonce
Østjylland

Fra midlertidig til fast forpagter i InSide

Flemming Christiansen, der allerede forpagter Pøt Mølle, overtager nu også café og restaurant i InSide i Hammel. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Flemming Christiansen har siden 1. august i år været midlertidig forpagter af Café og Restaurant InSide og Bowling InSide i Hammel, og fra 1. januar 2021 er han den nye forpagter af stedet. I processen har der været en bred interesse for forpagtningen
Annonce

FAVRSKOV:  Det er Flemming Christiansen, Favrskov Kommune, der nu har indgået en fireårig aftale med om forpagtning af café og restaurant i InSide.

Flemming Christiansen er også forpagter af Pøt Mølle – Frijsenborg Slotskro, som han overtog i 2018. Der har han blandt andet opbygget en populær frokostordning, der kræver plads, og den plads har han fundet ved forpagtningen i InSide.

I forbindelse med den midlertidige forpagtning har Flemming Christiansen haft mulighed for at prøve opgaven af:

- På grund af coronaen har huset selvfølgelig været stille her i efteråret, men alligevel synes jeg, at vores involvering i InSide åbner nye døre og giver os flere muligheder. Vi får en større volumen og mere plads, og det er et rigtig godt supplement til mit hjertebarn Pøt Mølle. Vi har godt gang i vores frokostordninger til virksomhederne, og heldigvis er der også kommet konfirmationer i kalenderen i 2021 og 2022. Med forpagtningsaftalen kommer der mere ro på, for så ved folk, at jeg fortsætter, og at de kan regne med os, lyder det fra Flemming Christiansen.


På grund af coronaen har huset selvfølgelig været stille her i efteråret, men alligevel synes jeg, at vores involvering i InSide åbner nye døre og giver os flere muligheder.

Flemming Christiansen


Forpagtningen i InSide blev ledig i sommeren 2020, da Lina Damgaard takkede af efter at have været forpagter siden 2013.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce