Annonce
Randers FC

Fra nullert til målshow: Randers FC storsejrer over OB i reserveligaen

Mathias Greve scorede det fjerde mål for Randers FC i sejren på 4-1 over OB i reserveligaen Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Angrebsduo lavede tre mål, da Randers FC mandag eftermiddag vandt 4-1 i den fynske Ådal.

Odense: Randers FC fik i den grad revancheret sig for søndagens målløse opgør mod OB i Superligaen, da de to hold mandag eftermiddag mødtes i Reserveligaen.

Randers FC vandt 4-1 i en kamp, hvor angrebsduoen Alhaji Kamara og Kasper Høgh stod for tilsammen tre scoringer, mens Mathias Greve lavede det fjerde mål.

Allerede efter godt et kvarter var Randers FC foran 2-0. Kasper Høgh bankede målet til 1-0 i kassen med en afslutning i det korte hjørne, og Alhaji Kamara fordoblede føringen, da han blev spillet fri på en god fremlægning fra Simon Graves i det centrale forsvar.

- Vi leverede en mere end godkendt indsats. Det hjælper selvfølgelig også, når man smadrer bolden ind i målhjørnet på de to første chancer, man har i kampen.

- Men der var mange gode takter. Første halvleg var tæt, men i anden halvleg holder vi OB i en skruestik, sagde en tilfreds Rasmus Bertelsen, træner for holdet i reserveligaen.

Annonce

Solid akse

Kasper Høgh scorede det tredje mål for Randers FC, da han kom øverst på et indadskruet hjørnespark fra Vito Hammershøy-Mistrati.

Mathias Greve lukkede ballet mod sin tidligere klub, da han var hurtigt over en løs bold i feltet, som blev ekspederet i mål.

- Det var dejligt at se vores angribere lave tre mål, og jeg synes generelt, at der var mange fine præstationer. Vores centrale akse med Jonas Dakir, Simon Graves og Mathias Nielsen så solid ud, og Vito Hammershøy-Mistrati var rigtig god på bolden, sagde Rasmus Bertelsen.

Det var Randers FC-holdets første kamp i reserveligaen i dette forår, hvor de udover OB er i pulje med FC København og Esbjerg.

- Jeg siger ikke, at vi er favoritter til at vinde, men jeg synes, at vi har fine muligheder, siger Rasmus Bertelsen.

Næste kamp i reserveligaen er 16. marts hjemme mod Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Dronning Margrethe frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til andre ældre

Annonce