Annonce
Østjylland

Fra USA til Lystrup: Terma har fundet sin nye topboss

Jes Munk Hansen er ny administrerende direktør hos Terma. Pressefoto

Til sommer skal der skiftes ud på direktørposten i Terma. Nu har virksomheden fundet sin nye administrerende direktør.

LYSTRUP: Terma skal have ny administrerende direktør til sommer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 1. juni 2019 overtager Jes Munk Hansen nemlig direktørstolen i Lystrup, når Jens Maaløe fratræder sin stilling.

Jes Munk Hansen har indtil ansættelsen i Terma været administrerende direktør for Osrams - det er dem med pærerne - amerikanske afdeling, som han havde været hos i fem år. Inden Osram var Jes Munk Hansen hos Grundfos i 13 år, hvor han blandt andet var administrerende direktør i pumpevirksomheden i USA. Så det er en erfaren herre, der nu sætter sig i stolen i Lystrup.

- Med Jes Munk Hansen får Terma en administrerende direktør med stor erfaring med etablering og udvikling af globale teknologibaserede virksomheder. Når man ser på hans erfaring indenfor det kommercielle, teknologi og ledelse, så har han både den professionelle og personlige baggrund, som skal til for at sikre Termas videre vækst og udvikling, siger Flemming H. Tomdrup, der er bestyrelsesformand hos Lystrup.

Jes Munk Hansen har både amerikansk og dansk statsborgerskab, og han og familien flytter tilbage til Danmark i forbindelse med jobskiftet. Og han glæder sig til at komme i gang.

- Jeg har fulgt Terma i mange år og har altid været imponeret med virksomheden og dens tilgang til teknologisk udvikling. Jeg kan se et betragteligt vækstpotentiale, og ser et spændende match mellem Termas fremtid og min egen erfaring, siger Jes Munk Hansen.

Han overtager direktørposten til juni, mens Jens Maaløe fratræder med udgangen af maj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Randers For abonnenter

Fødevarestyrelsen har siden februar haft fokus på at sanktionere chaufførerne mindre

Annonce