Annonce
Randers

Frakendt kørekort, kniv og tyveri: Politiet fik 3-i-1 i Randers

Et frakendt kørekort i en mistænkelig bil på Fyensgade i Randers førte mandag til en opklaring af tyveri fra byggeplads. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En mistanke til en bil førte mandag sent på eftermiddagen til adskillige sigtelser af tre unge mænd i Randers.

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi fattede mandag klokken 18.00 mistanke til en bil på Fyensgade i Randers C.

Betjentene fik dirigeret bilen ind til siden, og bag rattet sad en 29-årig mand, som var frakendt kørekortet. Det fik betjentene til at interessere sig nærmere for bilen og de tre mænd, som sad i den. I bilen lå to kabelruller og fem industribatterier, som har en høj værdi. Ingen af mændene havde nogen god forklaring på, hvor de havde tingene fra, men på kabelrullerne stod navnet på et firma i Tilst, som politiet derfor ringede til. Her kunne en medarbejder fortælle, at rullerne og batterierne var stjålet fra en byggeplads i Randers.

De tre mænd på 21, 29 og 42 år blev alle anholdt og sigtet for tyveri. Den 21-årige blev også sigtet for brud på knivloven, da betjentene fandt en ulovlig kniv på ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Annonce