Annonce
Sport

Fransk ligaklub lurer på Kalle Johnsson

<p>Karl-Johan Johnsson med sønnen Jamie på armen efter søndagens kamp mod Esbjerg. Foto: Bo Amstrup /Scanpix</p>

Den svenske keeper er på blokken i Guingamp. Ifølge sportschef Ole Nielsen har Randers FC dog ikke modtaget et bud på Karl-Johan Johnsson

Efter to flotte sæsoner i Randers FC tyder meget på, at Karl-Johan Johnsson kommer til at forlade klubben denne sommer. I hvert fald har den svenske målmand og hans agent, Martin Dahlin, valgt at udskyde forhandlingerne om en kontraktforlængelse til efter sommerens transfervindue.
Det bekræfter både Karl-Johan Johnsson og sportschef i Randers FC, Ole Nielsen, over for Randers Amtsavis.
»Jeg har fået et kontraktudkast fra Randers FC, men jeg har valgt at afvente lidt og se, hvad der kommer til at ske henover sommeren. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil se, om jeg kan komme videre i karrieren,« siger Karl-Johan Johnsson, der har kontrakt med Randers FC til sommeren 2017.
Ifølge avisens oplysninger er den 26-årige svensker blandt andet på blokken i Guingamp. Den franske Ligue 1-klub har tidligere handlet i Randers FC, da de i sommeren 2014 hentede Ronnie Schwartz for omkring 15 millioner kroner.
Annonce

Kender til interesse

Guingamp har i den forgangne sæson haft de to danskere Lars Jacobsen og Jonas Lössl i truppen.
Men Lars Jacobsen har netop valgt at stoppe karrieren, mens forlydender går på, at Lössl måske skal videre fra Guingamp denne sommer. Det kan åbne døren for Karl-Johan Johnsson.
Direkte adspurgt bekræfter Randers FC-målmanden, at han har hørt om interessen fra Guingamp.
»Ja, jeg har hørt tale om det. Men jeg har ikke hørt meget end det. Der er ikke noget konkret i øjeblikket, så vidt jeg er orienteret,« siger Karl-Johan Jonhsson.
»Men kunne det være interessant for dig at komme til Frankrig?«
»Ja, den franske liga er en fin liga, men så længe, der ikke er noget konkrét, er det svært at sige så meget om.«
Ifølge sportschef Ole Nielsen har Randers FC da heller ikke modtaget bud på Karl-Johan Johnsson fra Guingamp eller andre klubber.
»Nej, det har vi ikke. Vi har ikke fået nogle indikationer i forhold til Kalle overhovedet. Der er stille omkring ham,« siger Ole Nielsen, som desuden bekræfter, at Randers FC har fremlagt et udkast til Karl-Johan Johnsson om en forlængelse af kontrakten.
»Ja, det er korrekt. Men Kalle og hans agent har meldt tilbage, at de godt vil se sommeren an først,« siger Ole Nielsen.
Annonce

Intet problem at blive

Selv om Karl-Johan Johnsson altså håber på et skifte denne sommer, bliver det dog ikke for enhver pris.
»Som sagt er det min ambition at komme videre, men hvis der ikke dukker den rigtige klub op, er det ikke noget problem for mig at blive i Randers FC i den kommende sæson. Det har heller aldrig været min intention, at jeg skulle skifte på en fri transfer næste sommer. Jeg ser gerne, at Randers FC får nogle penge for mig. Men så er det nok denne sommer, at jeg skal sælges,« siger Karl-Johan Johnsson.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Vækket af naboen: - Frygten bliver siddende efter brand i underboens lejlighed

Annonce