Annonce
Randers

Frem til sommerferien tilbyder Randers Kommunes "Lær at tackle"-hold et webkursus mod angst og depression

Randers Kommunes "Lær at tackle"-hold er forhindret i at holde møder for angst og depressionstruede. Men i stedet tilbyder man nu et online webkursus frem til sommerferien. Privatfoto
Frem til sommerferien tilbyder Randers Kommune hjælp til både unge og voksne via webkurset "Lær at tackle angst og depression - online".

Randers: Mens Randers Kommunes Lær at Tackle-hold er sendt på ufrivillig coronapause med sine fysiske møder, tilbyder kommunen i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning og med støtte fra den A. P. Møllerske Støttefond og TrygFonden et webkursus mod angst og depression.

- Situationen vedrørende Covid-19 betyder fortsat, at vores borgere står uden mulighed for at deltage i et Lær at tackle kursus. Derfor glæder det mig at kunne fortælle, at vi i Randers kommune åbner for, at både voksne og unge ned til 15 år kan tilbydes deltagelse på online kurset. siger leder af Randers Sundhedscenter Tue Linderoth i en pressemeddelelse.

Hvert onlinekursus løber over seks uger og består af seks moduler samt live-undervisning én gang om ugen.

Annonce

Samarbejde og støtte

Onlinekurset er baseret på kurset "Lær at Tackle angst og depression" og udviklet til voksne, der af forskellige årsager ikke kan deltage på fysiske kurser. I stedet følges forløbet fra pc fra hjemmets trygge rammer.

I forbindelse med Corona-situationen har Komiteen for Sundhedsoplysning samtidig tilrettet forløbet, så også unge mellem 15 og 25 år kan deltage i forløbet på deres egne hold.

Der er løbende kursusopstart. Borgere, som ønsker at deltage på et onlinekursus, bedes kontakte kursuskoordinator Ulla Skov Aldahl på mail laerattackle@randers.dk eller telefon 2490 5832.

Nogle af holdene til unge gennemføres med støtte fra den A. P. Møllerske Støttefond som en mindre del af et større projekt for unge, ligesom alle holdene til voksne gennemføres med støtte fra TrygFonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce