Annonce
Randers

Friluftsrådet slår et slag for naturen

I Randers støtter Friluftsrådet etableringen af et mountainbike-spor, et madpakkehus og borde og bænke ved Øster Tørslev foruden et madpakkehus, som Harridslev Beboerråd vil opføre ved Møllestien. Arkivfoto: Annelene Petersen
Seks forskellige natur-projekter i både Randers, Favrskov og på Djursland får økonomisk støtte fra Friluftsrådet.

RANDERS: Seks projekter i Randers, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov kommuner får tilsammen godt 400.000 kroner i støtte fra Friluftsrådet. Friluftsrådets støttekroner tildeles projekter, der kan skabe en større forståelse for naturen, og som kan få flere mennesker op af sofaen og ud i det fri.

I Randers støtter Friluftsrådet således etableringen af et mountainbike-spor, et madpakkehus og borde og bænke ved Øster Tørslev. Og et madpakkehus, som Harridslev Beboerråd vil opføre ved Møllestien. Projekterne støttes med henholdsvis 50.000 og 20.000 kroner.

I Syddjurs får naturfolket også en hjælpende hånd til to projekter: Således betænkes Danmarks Jægerforbund med 100.000 kroner til produktion af 8-9 formidlingsfilm om natur- og vildtpleje, mens Sejlklubben Ebeltoft Vig modtager for 49.500 kroner surfudstyr til etablering af en surf-afdeling i sejlklubben.

I Norddjurs er der 33.700 kroner til Café Grenaa, KFUMs Sociale Arbejde. Pengene skal bruges til aktiviteter i naturen for fysisk og psykisk sårbare personer.

Og endelig er der 80.000 til Vestre Velling IF i Favrskov kommune til etablering af en udgiftsplatform og trappeadgang til Odelsbjerget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce