Annonce
Randers

Frisørsalon flytter fra midtbyen: Er du en af dem, som fremover skal under saksen i nordbyen?

Frisør Teresa Stoklosa forlader lokalerne på Østervold, hvor hun har været de sidste otte år. Pressefoto: Kurt Helge
Salon Teresa har holdt til i midtbyen i 18 år, men fra 3. november åbner frisørsalonen i nye lokaler på Energivej 14 i nordbyen. Ejer, Teresa Stoklosa, udskyder dog åbningsreceptionen på grund af coronasituationen.
Annonce

Randers: Teresa Stoklosa har svunget saksen 18 år i midtbyen, men ved udgangen af oktober er det slut.

Salon Teresa flytter til Energivej 14 i nordbyen, hvor hun har indrettet en ny salon, efter hun har været på Underværket og de seneste otte år på Østervold.


Jeg er ked af, at jeg ikke kan holde en åbningsreception. Tiden er desværre ikke til det, men jeg lover, at når jeg om to år har 20-års jubilæum i Randers, så skal det fejres.

Teresa Stoklosa, ejer af Salon Teresa


Teresa Stoklosa har været glad for begge lokationer, men nu skal der ske noget nyt. Det oplyser salon-ejeren i en pressemeddelelse.

- Mine kunder kommer fra hele Randers og også fra oplandet, og de har stort set alle fortalt, at det ikke gør nogen negativ forskel med en flytning. Måske tværtimod, for på Energivej får jeg to gratis parkeringspladser lige uden for døren i modsætning til midtbyen, hvor der skal betales for parkering, siger Teresa Stoklosa i pressemeddelelsen og uddyber:

- Jeg får også to lokaler, som der kan være mange gode fordele ved, og jeg kan for eksempel tilbyde kunderne bedre sanitetsforhold. Hidtil har jeg måtte låse butiksdøren, hvis jeg skulle vise kunder vej til toilettet, lyder det fra Teresa Stoklosa.

Annonce

Udskyder åbningsreception

Kun den nuværende samfundssituation med en aggressiv coronavirus ærgrer frisøren ved tidspunktet for flytningen.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kan holde en åbningsreception. Tiden er desværre ikke til det, men jeg lover, at når jeg om to år har 20-års jubilæum i Randers, så skal det fejres. Men når jeg nu ikke kan byde på et glas vin, så kan jeg da give 20 procent i rabat på klipninger i åbningsugen, lyder det fra Teresa Stoklosa.

3. november er første åbningsdag i de nyindrettede lokaler på Energivej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre bilister røg i politiets net

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én kom med brystkassen forrest

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Randers FC

Så lykkedes det på hjemmebane: Randers FC kontrollerede mod fynboer

Annonce