Annonce
Randers

Frivillig i Marinehjemmeværnet tildelt Hjemmeværnets Fortjensttegn

Stabschef i Marinehjemmeværnet, kommandørkaptajn Anders Bloch Sørensen (til venstre) tildeler Hjemmeværnets Fortjenstegn til løjtnant Viggo S. Andersen (til højre).
Annonce

Randers: Løjtnant Viggo S. Andersen fra Hjemmeværnsflotille 123 Djursland er blevet tildelt Hjemmeværnets Fortjensttegn.

Viggo S. Andersen blev indstillet til denne udmærkelse efter, at han igennem mere end 25 år har været en solid støtte for Marinehjemmeværnet og ikke mindst for HVF 123 Djursland, flotillen i Randers. Viggo S. Andersen har gennem årerne haft en række funktioner (herunder bl.a. Flotillechef, Fartøjsfører med mere) og har altid udfyldt disse funktioner til punkt og prikke, og han har aldrig sagt nej til en opgave eller udfordring.

Hjemmeværnets Fortjensttegn tildeles personel, som er vellidte og respekterede personer, der yder en indsats udover det sædvanlige. Tegnet blev indstiftet 11. februar 1959 og bliver tildelt ved kongelig resolution efter Forsvarsministeriets indstilling. Medaljen er af sølv og er på forsiden præget af Kong Frederik 9.s navnetræk og med Hjemmeværnets våbenskjold og indskriften ’Fortjent’ på bagsiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce