Annonce
Randers

Frivilligværket og Veteran Caféen spiller op til Dansk

Fredag 1. november 15 får veteranerne besøg af Jacob Friis Lind fra indierock-bandet "Divided by Numbers". Pressebillede
Annonce

Randers: Når Spil Dansk-ugen afvikles, forvandler Frivilligværket sig til et spillested, når de i samarbejde med Veteran Caféen slår dørene op for en akustisk koncert med Jacob Friis Lind.

- Vi har været udsendte for Danmark, så Spil Dansk giver god mening for os, fortæller formanden for Veteran Caféen i Randers, Nils Jakobsen.

Leder af Frivilligværket, Louise Brown, supplerer:

- Musik er for mig en måde at udtrykke følelser på, men man kan også bearbejde sine følelser gennem musikken. Derfor er det oplagt at lade musikken besøge veteranerne.

Veteran Caféen er for alle tidligere udsendte for Danmark og deres pårørende. De holder til i Frivilligværkets lokaler, hvor de mødes hver fredag. Fredag 1. november klokken 15 får veteranerne besøg af Jacob Friis Lind fra indierockbandet Divided by Numbers.

Koncerten med Jacob Friis Lind er et led i den landsdækkende Spil Dansk-uge, der traditionen tro løber af stablen i uge 44. Spil Dansk-ugen startede som en enkelt dag i 2001 under navnet Spil Dansk-dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce