Annonce
Østjylland

Fru Fortuna var ikke på AGF's side i første hjemmekamp

Maria Denius fra AGF i kamp om bolden med to Fortuna Hjørring-spillere. Foto: Ole Nielsen.
Det blev heller ikke til sejr i sæsonens anden opgør for AGF's ligakvinder. De forsvarende mestre var for stor en mundfuld på Ceres Park, der grundet corona-restriktioner kun havde 350 tilskuere.
Annonce

FODBOLD: For første gang nogensinde spillede AGF Kvindefodbold lørdag en liga-kamp på Ceres Park.

Historisk opgør, men også en svær én af slagsen.

I stegende hede og uden den langtidsskadede anfører Christina Ravn - samt to andre ukampdygtige spillere - blev det til et nederlag på 0-2 til de forsvarende danske mestre fra Fortuna Hjørring.

Begge mandskaber gik ind til opgøret uden point på kontoen fra første spillerunde, men de noget mere rutinerede nordjyder viste sig skarpest mod et meget ungt AGF-hold, der fik den værst tænkelige start, da Hjørring leverede en lynscoring fra Olivia Holdt efter få minutters spil.

De hvidblusede kvinder fik efterhånden rystet den kedelige start af sig, kom frem til et par gode muligheder, jagtede en udligning, men blev kort inde i anden halvleg slået tilbage af endnu en Fortuna-scoring, der reelt afgjorde løjerne. Denne gang var det Rebekka Frederiksen.

I slutfasen spillede AGF sig frem til et par store chancer, men skarpheden var der ikke, og AGF har nu nul point og en målscore på 0-6 efter de to første kampe.

Næste udfordring hedder FC Thy/Thisted Q, som AGF møder på onsdag på Vejlby Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce