Annonce
Livsstil

Frustrerende og fantastisk: "Divinity" leverer igen

PR-foto

Det er ikke uden grund, at "Divinity: Original Sin II" til pc sidste år fik masser af ros. Nu er det også ude på PS4 og Xbox One, hvor det fungerer glimrende.

Multi-platform: Husk at gemme med korte mellemrum, når du spiller "Divinity: Original Sin II Definitive Edition". I hvert fald hvis du vælger alt andet end den letteste sværhedsgrad, der er til udforskning af kortet og ikke til kamp.

Du havner nemlig ofte i kampe mod modstandere, som ikke kun er stærke, men også smarte.

"DOS2" udkom til pc allerede sidste år, og her ser vi nærmere på konsol-udgaven, som netop er udkommet i en "Definitive Edition".

Der er meget at holde styr på i "DOS2DE" - især til at begynde med. Heldigvis begynder spillet med en fremragende ny tutorial.

Annonce
PR-foto

Seks helte - et utal af veje

Du begynder på et fangeskib med at vælge mellem seks forudbestemte karakterer med hver sin unikke baggrundshistorie - eller du kan designe din egen karakter. Du kan spille solo eller co-op - lokalt eller online.

Du lander - efter en lille omvej på vej mod døden - på Fort Joy, hvor historien for alvor tager fart.

Hvordan den udfolder sig, kommer helt an på, hvordan du spiller, og hvilken karakterer du vælger. Mulighederne er utallige, og der er imponerende mange side-quests oveni. Her er masser af timers underholdning.

Taktikken er vigtig

Spillet handler om at udforske og undersøge verdenen, men kamp-delen er også en stor del af spillet. Kampe er turbaserede, og det gælder om at bruge sine skills og våben på den helt rigtige måde og med den helt rigtige taktik, hvis man vil gøre sig forhåbning om at slå fjenderne. Her er det vigtigt lige at få gemt, inden du forvilder dig ud i kampe. For dine karakterer kommer til at dø ret ofte - her er tale om en stejl indlæringskurve.

Ellers er der ikke meget negativt at sige om spillet. Du skal have god tid, for når du går i gang, passerer timerne lynhurtigt, og du fortaber dig i de komplekse og interessante historier, spillet byder på.

Titel: "Divinity: Original Sin II Definitive Edition"

Platform: PS4, Xbox One og pc

Udgivelsesdato: 31. august 2018 (til PS4 og Xbox One)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce