Annonce
Randers

Frysende mand med varme hænder vakte politiets mistanke - så tilkaldte de hundene

Arkivfoto
To mænd blev anholdt natten til tirsdag. Den ene mand blev bidt i låret, fordi han sparkede efter politihunden.
Annonce

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi fattede natten til tirsdag kl. 3.20 mistanke til en mand, som gik rundt og kiggede sig omkring på Fløjstrupvej i Randers SØ.

Betjentene tog kontakt til manden, og fandt ud af, at han var en 31-årig litauisk statsborger, beskriver politiet i sin døgnrapport.

Den litauiske mand forklarede, at han havde gået flere timer på gaden, fordi han ikke havde et sted at bo, og at han var helt alene i Danmark.

Betjentene undrede sig dog over, at manden havde meget varme hænder, hvis han virkeligt havde gået rundt hele natten med temperaturer under frysepunktet.

Patruljen fik mistanke til, at den 31-årige havde været involveret i noget kriminelt, og en hundepatrulje blev derfor tilkaldt. Hunden snusede lidt til manden og førte derefter dens fører ned ad en grusvej, ind over en mark og ind i en nærliggende skov.

Her fandt hunden en anden 31-årig litauisk mand, der sad og gemte sig bag et træ. I stedet for at overgive sig med det samme, sparkede den 31-årige efter hunden, og det kostede ham et bid i låret.

Efter en tur på skadestuen blev han sigtet for at overtræde våbenloven, da betjentene fandt en peberspray i hans lomme. Begge mænd blev desuden sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted, og politiet efterforsker sagen nærmere for at finde frem til, hvad mændene har foretaget sig, beretter Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Reportage og reaktion fra basket-braget i Aarhus: Tre minutter afgjorde topopgøret

Annonce