Annonce
Randers

Fuld mand havde set sig sur på Burger King

Burger King på Gl. Århusvej var flere gange søndag et mål for en beruset mand. Foto: Preben Madsen

Randers: Burger King på Gl. Århusvej fik hele to gange søndag besøg af en mand, der tilsyneladende havde set sig sur på restauranten. Først ødelagde han et skilt, og siden nægtede han at forlade stedet.

Kort før klokken 12 væltede den 40-årige mand et af burgerkædens reklameskilte, hvorefter han ifølge et øjenvidne tog et par kantpæle fra siden af vejen og begyndte at hamre dem ind i skiltet, så det gik i stykker.

Det kostede manden, der var påvirket af alkohol, en sigtelse for hærværk. Senere på dagen, klokken 15.45, vendte manden alligevel tilbage til Burger King, hvor han gik ind og nægtede at forlade restauranten igen.

Ifølge politiet var manden på dette tidspunkt kraftigt påvirket af alkohol og skabte uro for de øvrige gæster. Derfor besluttede en patrulje at anholde ham, hvilket resulterede i et flugtforsøg, som endte på et grønt område uden for Burger King, hvor det lykkedes at indhente manden og lægge ham i håndjern.

Under en efterfølgende visitation fandt politiet et knojern i mandens lomme, og han blev derfor sigtet for at flygte fra politiet, for at overtræde våbenloven samt for at fornærme politiet, fordi han under anholdelsen råbte skældsord mod betjentene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce