Annonce
Randers

Fuld mand på cykel erkendte dårlig beslutning: Sigtet for tyveri

Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers: En fuld mand på cykel erkendte natten til fredag overfor Østjyllands Politi, at han havde taget en dårlig beslutning.

En patrulje fra politiet var ved halv tre-tiden om natten blevet opmærksom på en noget slingrende cyklist på Mariagervej i Randers. Betjentene standsede den 34-årige mand, der oplyste, at han netop havde været i byen med nogle kammerater og fået noget at drikke, men ikke lige havde været i humør til at gå hjem til fods.

Han havde derfor taget en cykel, der havde stået ulåst foran Tiger-butikken og var begyndt at cykle hjemad. Den 34-årige mand erkendte, at det nok ikke var den smarteste beslutning, og han blev sigtet for brugstyveri af cykel.

Efterfølgende bad betjentene ham om at blæse i et alkometer, der afslørede en promille, der ikke var forenelig med at køre cykel på en betryggende måde, og den 34-årige mand blev derfor også sigtet for at køre spirituskørsel på cykel. Patruljen kørte herefter manden hjem og tog cyklen med ind til politigården i Randers, hvorfra den vil blive leveret retur til rette ejermand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Mindeord: Harry Tange

Erhverv For abonnenter

Ordentlighed betaler sig, mener ejer af Marcus Gruppen: Annullerede ordrer for 10 millioner kroner i starten af coronakrisen

Annonce