Annonce
Østjylland

Fuld smæk på Beach Party 2021: Arrangør forbereder sig på udsolgt strandfest i Grenaa

Vi satser på, at der bliver højt solskinsvejr og færre coronarestriktioner, når Beach Party 2021 skyder festen i gang på Grenaa Strand lørdag 17. juli. Arkivfoto: Michael Bager
Du behøver ikke være bekymret for, om der bliver et Beach Party i Grenaa i 2021. For det gør der. Så klar lyder meldingen fra arrangøren Radio ABC, som allerede er i fuld gang med at indgå årets kunstnerkontrakter.

Grenaa: Det kan godt være, at planlægningen af dette års Beach Party ved Grenaa Strand er som at spille en fodboldkamp, mens reglerne bliver skrevet. Men festen bliver under alle omstændigheder planlagt.

Det fortæller direktør Ole Søndergaard fra Radio ABC, der står bag arrangementet, som i årevis har tiltrukket musik- og festglade østjyder til Djurslands næsetip.

- Der er jo ingen, der ved, hvordan det skal være endnu. Jeg er virkelig imponeret af, at sådan nogen som Muskelsvindsfonden allerede nu kan gå ud og sige, at de satser på at sælge 10.000 billetter til hver Grøn Koncert. Men hvis det ender med at være tilfældet, så kan vi jo også sagtens invitere 10.000 mennesker til ABC Beach Party i Grenaa, siger han og fortsætter:

Annonce

- Der vil altid være benspænd, vi skal forholde os til. For tre år siden var vi tørkeramte og vandede koncertområdet hele natten og havde brandmænd og rygeforbud på pladsen på koncertdagen. Så vi klør på. Og jeg kan godt se for mig, at vi kommer til at melde udsolgt i år.


Der vil altid være benspænd, vi skal forholde os til. For tre år siden var vi tørkeramte og vandede koncertområdet hele natten, og havde brandmænd og rygeforbud på pladsen på koncertdagen. Så vi klør på. Og jeg kan godt se for mig, at vi kommer til at melde udsolgt i år.

Ole Søndergaard, direktør


Programmet er på vej

Allerede sidste år kom det frem, at Beach Partys svar på byfesternes Lars Lilholt Band – Italo Brothers – igen i år lægger vejen forbi stranden i Grenaa. Men derudover er det fortsat uvist, hvilke kunstnere, der kommer til at spille på scenen 17. juli.

Det plejer at være sådan, at Radio ABC offentliggør Beach Partys koncertprogram i starten af maj. Og det er også forventningen i år, fortæller Ole Søndergaard.

- Vi er allerede i fuld gang med at indgå kontrakter med kunstnerne. Det kan godt være, at vi skubber offentliggørelsen af koncertprogrammet en enkelt uge eller to. Men faktum er, at vi holder koncerten lørdag i uge 28 – altså medmindre Magnus Heunicke og Mor Mette viser sig at ville det anderledes, siger han.

Annonce

Lever med risikoen

Direktøren for Radio ABC ved nemlig godt, at der ét eller andet sted eksisterer en lille risiko for, at strandfesten i Grenaa igen i år kan blive ramt af et uforudset benspænd. Nøjagtig som det skete sidste år, hvor Beach Party måtte aflyses på grund af det gældende forsamlingsforbud.

- Men vi føler os trygge ved at vide, at der er en brancheforening, der i dialog med kulturministeren og politiet tager teten på det her punkt. Jeg er sikker på, at de når at opfinde den dybe tallerken og udtænke en rigtig god plan for koncertafholdelser, som vi alle sammen så kommer til at køre efter, siger Ole Søndergaard.

Annonce
Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Politiet må ikke straffe fartsyndere i turistområde: Borgere føler sig magtesløse i spil mellem systemer

Randers For abonnenter

Marienlund skyder op med nye ejerlejligheder midt i populær bydel: Seks ud af 12 lejligheder er allerede solgt inden rejsegildet

Randers

Politiet søger vidner efter sag om blufærdighedskrænkelse: Fremmed satte sig ind på passagersædet og befamlede og kyssede 21-årig kvinde

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers

Næsten alle partier står bag: 50 millioner kroner ekstra til børneområdet hvert år

Randers FC For abonnenter

Middelfart mod Randers FC, siger du? Den har skam også sin helt egen historie

Østjylland

Kandidat til HK's ledelse krænkede medarbejder verbalt til julefrokost

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Camilla og Finn er sikre i deres sag: Derfor lugter det på Randers Havn

Kultur For abonnenter

Kvinderne styrer: 'Gift ved første blik'-mændene har problemer med kæledyr og prutter

Sport For abonnenter

Udkørt Randers HK-profil utilfreds med løst krudt i skudarmen: - Det er svært, når kroppen siger fra

Leder For abonnenter

Livsfarligt for lokalsamfundet: Der skal mere fart på, Randers Kommune

Randers FC For abonnenter

Bag genertheden gemmer sig en gemytlig gøgler: - Er nogle under mistanke for et eller andet spas i omklædningsrummet, er han altid indblandet

Annonce