Annonce
Østjylland

Fusionsbank og EDC går sammen

Fremover vil EDC henvise sine kunder til Jutlander Bank og omvendt i håbet om, at det vil føre flere nye kunder med sig. Arkivfoto: Scanpix

Jutlander Bank, der har sit områdecenter i Hobro, har nu lavet en aftale med 19 af EDC?s selvstændige ejendomsmæglerbutikker, der lyder på gensidig henvisning af kunder.

Jutlander Bank, der har sit områdecenter i Hobro, har nu lavet en aftale med 19 af EDC's selvstændige ejendomsmæglerbutikker, der lyder på gensidig henvisning af kunder.

»EDC er en markant spiller på ejendomsmarkedet, og vi er overbeviste om, at henvisningsaftalen vil være medvirkende til, at mange flere fremover vil vælge Jutlander Bank, når de skal finansiere deres boligkøb. Omvendt vil vi også kunne henvise vores kunder til en stor og yderst kompetent mæglerkæde, når de skal sælge deres ejendom,« forklarer Lars Thomsen, der er vicedirektør i banken, og tilføjer, at han er overbevist om, at bankens enkelte filialer vil få stor gavn af samarbejdet, da EDC sidder på 22 procent af markedet.

Også formanden for ejendomsmæglerkæden, Poul Erik Bech, glæder sig over aftalen:

»Vi ser det som en stor styrke at indgå aftaler med spillere, der står meget stærkt i deres respektive lokalområder. Jutlander Bank har en stærk profil i Himmerland og Hobro, men også i de omkringliggende områder er synligheden markant,« udtaler han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce