Annonce
Randers

Fussingø Slots hestestald fyldes med veteranbiler og -motorcykler

Nostalgien får frit løb, når Fussingøgruppen i samarbejde med en privat samler fra Randers viser et stort udvalg af motorcykler fra før 1935. Den sjældne samling har aldrig tidligere været udstillet offentligt. PR-foto
Annonce

Randers: Når Fussingøgruppen i år afholder sin årlige udstilling af kunsthåndværk på Fussingø Slot 7.-8. september, bliver der samtidig lejlighed til at besøge en ny udstilling i slottets gamle hestestald. Stalden fyldes igen med hestekræfter, men denne gang er det de benzindrevne af slagsen.

Udstillingen vil omfatte en af de første danskbyggede motorcykler, som oven i købet blev udviklet i Randers. Desuden vil man kunne nærstudere en af de få tilbageværende Elleham motorcykler, som opfinderen og flypioneren Jacob Ellehammer konstruerede.

På udstillingen vil man også kunne se en engelsk AJS S3 fra 1931, en sportsudgave af den amerikanske Harley Davidson fra 1921 og en hundred år gammel Reading Standard fra USA. Samlingen ejes af Michael Møller Pedersen fra Randers.

8. september kan man møde op med sit eget veterankøretøj. Træffet for veteranbiler og -motorcykler afholdes klokken 10-17.

Udstillingen i Hestestalden er åben både lørdag og søndag klokken 10-17. Der er fri adgang til udstillingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-exit for Rømer? Hovedpersonen kommenterer på rygtet her

Randers

Nye vaccinationssteder granskes: Bliver det Grenaa, Stevnstrup eller...

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce