Annonce
Portræt

Fyret Falck-chef med baggrund i Randers

Lars Vester Pedersen holder her tale ved en officiel lejlighed. Arkivfoto: Nanna Rønnow Johansen
Undervejs i karrieren har Lars Vester Pedersen også været leder af Falck i Randers.

Den netop afskedigede Falck-leder Lars Vester Pedersen, 61 år, er vokset op i Randers og har undervejs i sin 40 år lange karriere i Falck blandt andet været leder af Falck-stationen Randers.

Lars Vester Pedersen beklædte ved sin fremrykkede afgang posten som Executive Vice President for Falck Assistance i Norden, og han var medlem af Falcks globale ledelse. Som omtalt havde han 1. marts i år 40 års jubilæum hos Falck og besluttet at fratræde med årets udgang, men Bios-affæren fik ledelsen til at bede ham forlade posten straks.

Lars Vester Pedersen er søn af den nærmest legendariske tidligere leder af Falck i Randers, Ove Pedersen. Han fik selv tidligt et chefjob hos stationsleder P.C. Jensen, Falck i Holstebro. Denne P.C. Jensen var søn af vognmand Christian Jensen, der i 1923 etablerede en station for Falcks konkurrent, Zone-Redningskorpset, i Randers.

I en periode var Lars Vester Pedersen leder af Falck-stationen i Randers, hvorunder stationen i Ørsted hørte, og det var derfor også ham, der repræsenterede Falck, da Zonens Venner i Randers i januar 2018 holdt nytårsparade netop hos Falck i Ørsted.

Som ansvarsområde havde Lars Vester Pedersen alle Falcks ambulancer, assistancer og brandslukning i hele Norden.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Genlæs livebloggen: Overbevisende sejr til FC Nordsjælland

Randers FC

Thomasberg overrasker mod FC Nordsjælland: Startdebutant på kanten

Annonce