Annonce
Randers FC

Fysik og vind drillede Randers FC i nederlag

Kasper Høgh leverede en udmærket præstation i front, men generelt havde Randers FC det svært i lørdagens første træningskamp. Foto: Christian Nordholt
Annonce

Belek: Mathias Nielsen og Benjamin Stokke var de eneste rutinerede spillere på holdet i lørdagens første træningskamp mod FC Chertanovo, og det satte sit præg på opgøret, der endte med en russisk sejr på 3-1.

Randers FC var fysisk underlegne mod FC Chertanovo, der til daglig spiller i den næstbedste række i Rusland, og i første halvleg var Randers FC yderligere presset af at spille i en strid modvind.

Det lykkedes dog at holde stand indtil et minut før pausen, hvor Mathias Nielsen nedlagde en Chertanovo-spiller i straffesparksfeltet. Det udnyttede FC Chertanovo til at bringe sig foran 1-0 med en stensikker scoring, hvor Jonas Dakir gik til den forkerte side.

Randers FC havde før pausen blot en enkelt afslutning mod mål, som en velspillende Kasper Høgh stod for. Men i begyndelsen af anden halvleg fik Randers FC flyttet spillet længere frem og kom også til et par chancer, uden at det dog for alvor blev farligt.

Midtvejs i anden halvleg gik det så galt i egen forsvarsende, da Oliver Jensen mistede bolden på en dribletur lige uden for feltet. Bolden endte hos en russisk spiller, som sparkede bolden i mål via brystkasssen på Simon Graves.

Godt et kvarter før tid fik Randers FC reduceret til 1-2 efter et indadskruet hjørnespark, hvor en russer sendte bolden i eget målnet.

Randers FC var dog aldrig for alvor tæt på at udligne, og i stedet kunne FC Chertanovo i overtiden lukke kampen med endnu en scoring på straffespark.

Opstillingen

Jonas Dakir – Nikolaj Leth, Simon Graves, Mathias Nielsen, Oliver Bundgaard – Laurs Skjellerup (65. Mikkel Brund), Oliver Bjerrum Jensen, Christoffer Petersen (65. Karl Dreier Leth), Tobias Klysner – Kasper Høgh, Benjamin Stokke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce