Annonce
Randers FC

Fysiske profiler forværrede U19-talenters forår

Thisted var for stor en mundfuld rent fysisk for Randers Freja FC, som havde problemer med at håndtere nordjydernes profiler i både forsvar og angreb. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC fik en fysisk lektion af en række nordjyske profiler, da de lørdag tabte 1-0 til Thisted i U19-divisionen.
Annonce

Randers: Randers Freja FC's U19-drenge har haft det rigtig svært i foråret, hvor holdet er raslet ned på 4. pladsen i U19-divisionen. Særligt på grund af problemer med målscoringen.

Det var også tilfældet mod Thisted lørdag eftermiddag, hvor holdet tabte 1-0.

- De ramte os på fysikken, selvom vi ellers plejer at være ret godt rustet der. De havde tre førsteårs-seniorspillere med, som man nu må. Det var en målmand, en stopper og en angriber, hvor stopperen var rigtig, rigtig stærk, mens makkeren ved siden af var endnu større. De dækkede flere kubikmeter både opad og til siden. De rensede luften fuldstændig og sparkede alt væk. Vores angribere blev mere eller mindre sat til vægs rent fysisk, siger Randers Freja FC's træner, Per Sørensen.

I forsvaret fik kronjyderne også en lektion, da Thisteds "gamle" angriber markerede sig med den afgørende scoring.

- Vi kom til at se lidt shaky ud nogle gange i første halvleg, fordi vi mistede bolden de forkerte steder. De scorede også efter en dårlig clearing, som egentlig var ufarlig ude i siden, men de fik den spillet op på deres stærke anfører og topscorer, som satte vore stopper i en direkte duel, hvor vi simpelthen manglede noget fysisk styrke, forklarer Per Sørensen.

Med nederlaget har Randers Freja FC fem point op til FC Roskilde på førstepladsen, og det irriterer cheftræneren, at det i det mindste ikke blev til et enkelt point i Nordjylland.

- Det var i bund og grund sådan en kamp, der lå mere til at ende 2-2 end 1-0, så jeg er rigtig ærgerlig over det, fordi vi langt hen ad vejen lykkedes med vores spil. Det var ikke så meget deres kollektiv, der slog os, men mere nogle enkelte spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce