Annonce
Randers FC

Går efter tre på stribe mod AaB: Vi har ikke behov for at lave noget om

Randers FC skal sørge for at sidde tæt på AaB's spillere, så kampen bliver så fysisk som muligt. Der har randrusianerne nemlig en stor fordel, mener anfører Erik Marxen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ét point i hjemmekampen mandag eftermiddag mod AaB er nok til at sikre Randers FC førstepladsen i gruppen. Anfører Erik Marxen håber på en fysisk duelkamp og er rimelig fortrøstningsfuld, da kronjyderne har vundet de to seneste kampe mod nordjyderne i foråret.

Randers: De har allerede mødt hinanden to gange i foråret, og når Randers FC mandag eftermiddag igen tørner sammen med AaB, kan de tage den tredje sejr på stribe over nordjyderne.

- Jeg ved, at de har lavet en lille smule om på holdet de sidste par kampe, men det er vi forberedt på. Man ved selvfølgelig aldrig, om de tager røven på os, før vi står i situationen, men hvis vi bringer den power og fysik, som vi har gjort de andre gange mod dem, kan de stille op, som de har lyst til, for så får de det svært mod os, siger Randers FC's anfører, Erik Marxen.

Da hverken Mikkel Kallesøe eller Mads Aaquist er med til opgøret på grund af skader, er randrusianerne nødt til at lave lidt ændringer i opstillingen sammenlignet med de to tidligere opgør. Der er dog ingen grund til at trække de helt store kaniner op ad hatten.

- Vi har overhånden i vores indbyrdes opgør, så vi har ikke det store behov for at lave noget om. Vi skal bare have vores presspil til at sidde og komme tæt på dem, så vi kan bruge vores fysik. Vi havde lidt problemer mod dem sidst, hvor vi nærmest ikke kom på kroppen. De spillede bolden ud og fandt nogle rum, som vi havde svært ved at dække op. Så i et eller andet omfang er det vigtigt for os at få det gjort til en duelkamp, så vi kan gå ind og dominere dem fysisk, vurderer Erik Marxen.

Randers FC - AaB

Kampstart: Mandag klokken 14 på Cepheus Park.

Liveblog: Amtsavisen.dk.

TV: Eurosport 2.

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen.

Karantæne: Ingen.

Forventet Randers FC-opstilling: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Björn Kopplin, André Rømer, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze - Benjamin Stokke, Emil Riis.

Skadet: Simon Graves Jensen, Mads Aaquist og Mikkel Kallesøe.

Uafgjort er nok

I modsætning til de fire foregående gruppekampe er der i opgøret mod AaB noget helt håndgribeligt på spil. Nemlig førstepladsen og en gevinst på cirka én million kroner.

- Vi har været gode til at håndtere det her med, at der fra start af ikke var så meget på spil. Vi har leveret nogle rigtig gode præstationer, og mod AaB går vi efter et resultat, som kan lukke og slukke gruppen, så der ikke er noget at spille om i den sidste runde, forsikrer Erik Marxen.

Ét point er jo nok til at sikre førstepladsen. Hvad kan det betyde for kampen?

- Det betyder ikke noget fra start af, men det kan godt spille ind til sidst. AaB kommer nok til at gå mere helhjertet efter de tre point, hvis det står lige kort før tid. Der kommer vi nok til at gribe det lidt mere klogt an, fordi vi selvfølgelig ved, at et uafgjort resultat også er fint for os, siger anføreren.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce