Annonce
Randers

Gældsstyrelsen slår 30 nye stillinger op i Randers

Først i det nye år flytter i alt 150 medarbejere ind i bygningen her. 60 af dem er fogeder, hvoraf halvdelen skal ansættes i de kommende uger. Arkivfoto: Richard Sylvestersen

Gældsstyrelsen og Skattestyrelsen rykker kort efter nytår ind med tilsammen 150 medarbejdere i den tidligere Told&Skat-bygning på hjørnet af Toldbodgade og Rosenørnsgade. Nu søger Gældsstyrelsen 30 nye fogeder.

Randers: I dag onsdag har Gældstyrelen slået ikke færre end 30 nye stillinger op, alle med arbejdssted i Randers. Samtlige stillinger er fogedstillinger, så var det noget at blive foged, og har du en relevant uddannelse, er det nu, chancen er der.

Og "en relevant uddannelse" kan være mange ting. For eksempel kan man have en baggrund på diplom, master eller kandidatniveau indenfor eksempelvis offentlig forvaltning og administration, revision eller lignende. Eller man kan have erfaring fra en lignende stilling på et advokatkontor eller i den finansielle sektor.

Men selv om det naturligvis er vigtigt, at man har den rette uddannelse og erfaring, er det ikke det eneste afgørende.

- Selvfølgelig søger vi en stor faglighed, men vi søger også nogle kolleger, som har de rette menneskelige egenskaber. Det er vigtigt, at dialogen med borgerne sker med respekt, tillid og forståelse, for vi arbejder ofte med borgere, som er havnet i en økonomisk svær situation, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Maibrit Brandt.

Annonce

Gældsstyrelsen

Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige.

Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet - foruden Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.

Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af i alt omkring 1.500 medarbejdere.

Solid introduktion

Man kan som nyansat også regne med at blive sat grundigt ind i, hvad der venter en, og hvad der forventes af en. Alle nyansatte skal nemlig gennem et tre-fem uger langt introduktionsforløb, hvor de bliver sat grundigt ind i Gældstyrelsens arbejdsområder herunder blandt andet forvaltnings- og skattelovgivning.

- Vi insisterer på at give nye medarbejdere en god start på deres nye job. Det betyder, at vi tager godt imod dem, men det betyder også, at vi giver dem et længere introduktionsforløb, så de er klædt på til at varetage en meget vigtigt samfundsopgave, siger Maibrit Brandt.

I alt får 60 fogeder base i Randers. Halvdelen af disse er allerede ansat og vil blive flyttet fra andre steder til Randers, når styrelsens lokaler står klar først i det nye år. Samtidig opretter også Skattestyrelsen en afdeling i samme bygning, og her vil 90 medarbejdere få deres daglige gang.

Nærmere oplysninger om de nye stillinger kan findes på web-adressen gaeldst.dk/job.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Randers For abonnenter

Fødevarestyrelsen har siden februar haft fokus på at sanktionere chaufførerne mindre

Annonce