Annoncørbetalt indhold

Gør din bogholder digital med Dinero

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Iværksættere og ejere af virksomheder kender alt til problemet. I slutningen af hver måned drukner skrivebordet i papirarbejde. Der er regninger, der skal betales og løn, der skal udbetales. Ved at få Dinero på både telefon og computer kan du gøre dit lønsystem let og enkelt og hundrede procent digitalt. Læs videre her, og lær om alle fordelene med Dinero.

Har du også svært ved at holde styr på alle kvitteringer og lønsedler i slutningen af måneden? Ville det ikke være skønt, hvis der fandtes en regnskabsrobot, der kunne klare det meste for dig? Det er uden tvivl hårdt at være iværksætter i Danmark, men der er ingen, der siger, det behøver være hårdere end højst nødvendigt. Det handler om at gøre det nemt for sig selv.

Annonce

Og det kan du med Dinero. Det er måske lige det regnskabsprogram, som du har ventet på. Ved at holde styr på alle dine regnskaber, inklusive lønsedler for dig selv og dine ansatte, behøver du ikke længere spekulere over, hvem der får for meget, og hvem der får for lidt, og om regningerne bliver betalt til tiden. Der vil nemlig altid være styr på det.

Det smarte ved Dinero er ikke bare, at det er et regnskabsprogram, der holder styr på alle kvitteringer og fakturaer for dig. Det er også et lønprogram, der kan hjælpe dig med at holde styr på alt fra feriedage til acontoløn, og det hele sker automatisk hver måned, så du slipper for at sidde i dagene op til den første i hver måned og være nervøs for, om den rette løn kommer ud.

Med et abonnement hos Dinero får du en gratis lønseddel hver måned, hvorefter resten vil blive bogført automatisk. Som iværksætter eller lignende er det vigtigt for dig, at du har så meget tid som muligt, du kan bruge på dit kerneprodukt. Dinero kan hjælpe dig med at frigøre en masse tid og energi, der i sidste ende kan spare dig måske tusindvis af kroner, fordi du langt om længe kan fokusere på at tjene flere penge til din virksomhed.

Dinero kan netop hjælpe dig med at få bugt med alt det støvede arbejde, der bare ligger og venter på dig på dit skrivebord. Måske det er på tid at smide de gamle ringbind på reolen ud. Før der kan blive plads til ny vækst i virksomheden, er det ofte en god idé at skille sig af med noget gammelt. Og her er ringbind og gamle kvitteringer helt oplagt.

Dineros almindelige regnskabsprogram fungerer på den måde, at du scanner kvitteringen ind via telefonen, hvorefter den vil blive opbevaret i en database til eventuelt brug senere hen. Det er så let, som det lyder, og herefter kan du blot smide din gamle papirkvittering ud. Det betyder, at du slipper for dyngerne af gamle kvitteringer, der ligger og venter på dig. På den måde holder du langt bedre styr på, hvad der ryger ind og ud af dine virksomhed.

Bogføring kan være en besværlig proces med alle de tal og procenter, der skal tages højde for. Med Dinero kan du automatisere nogle af de processer på bedste vis, så du ikke bare sparer dig selv for besværet, men også har endnu mere tid til rådighed, særligt når det spidser til.

Dinero er skabt ud fra en vision om, at det skal være nemmere at være iværksætter i Danmark. Jo lettere den opgave løses, jo flere iværksættere vil strømme til feltet. For det er ikke nødvendigvis en dans på roser. Der er mange bekymringer og udfordringer, der følger med. Til gengæld er det virkelig spændende, når det lykkes. Og hvis der er noget Dinero ønsker, så er det flere iværksættere, der lykkes med at markedsføre deres ideer.

For flere iværksættere i Danmark betyder nemlig mere omsætning og i sidste ende jobs til mange flere danskere. Derfor er der behov for iværksættere, der kan skabe muligheder for alle. Så jo nemmere det er at være iværksætter, jo bedre er det for samfundet som et hele. Dinero vil gerne gøre sit for at løfte opgaven om flere iværksættere i Danmark, og det gør de ved at gøre det så enkelt som muligt at kaste sig ud i sådan et eventyr. Måske det var noget for dig?

Mange lader sig netop afskrække af for mange udregninger med budgetter, lønsedler, fakturering og så videre. Det stjæler nemlig fokus fra virksomhedens kerneopgave. Uanset om du ønsker at sælge sorte sokker på nettet eller køre rundt med din egen mobile kaffebar, så er papirarbejdet altid en hindring i det, der er rigtig sjovt. Med Dinero kan du holde fokus på kerneopgaven i din virksomhed og omsætte noget af din energi til vækst hurtigst muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.