Annoncørbetalt indhold

Gør hverdagen nemmere ved hjælp af Pinploy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du står og mangler hjælp til, at få ordnet nogle praktiske gøremål derhjemme, så er det godt du har Pinploy. Pinploy er nemlig en online platform, hvor du nemt kan finde den hjælp du har brug for, til de hverdagsopgaver du mangler at få ordnet. Lyder det ikke nemt?


Annonce

Formålet med Pinploy er, at skabe mere plads til de ting, som er vigtige for dig. Vi lever i dag i et samfund, hvor tid er det dyrebareste vi har. Derfor kan vi med fordel give de opgaver videre, som vi ikke ønsker at bruge for meget af vores tid på. Når vi videregiver vores opgaver, giver vi i stedet andre mulighed for, at dyrke deres hoppy og samtidig tjene penge. Et eksempel på dette kan være, hvis du elsker at bruge dine hænder til praktiske opgaver i din fritid, men ikke lige har fem skabe der skal samles derhjemme hver dag, så kan du i stedet hjælpe en anden med denne slags opgaver. På denne måde hjælper vi hinanden og bruger vores tid der, hvor den er aller bedst givet ud.


Hvilke typer af opgaver, kan du få hjælp til igennem Pinploy?


Om end du skal have hjælp til at få installeret dit nye køkken, repareret din cykel, hængt en lampe op, syet en kjole til gallafesten eller slået græsset i haven, så kan du oprette en opgave hos Pinploy. Det vigtigste er bare, at du får beskrevet godt, hvad det er du har brug for hjælp til, så du kan modtage kvalificerede bud fra eksperter i dit lokalområde. På Pinploys hjemmeside finder du også en masse forskellige kategorier, som giver dig et overblik over, hvilke opgaver du kan få hjælp til.


Hvis du i stedet ikke har brug for hjælp til opgaver i eller uden for dit hjem, men har en fritidsinteresse, som du gerne vil bruge mere tid på, så kan du hjælpe andre i dit nærområde. Det kan for eksempel være, at du elsker at bage en hel masse skønne kager, men ikke har maver nok i husstanden og i din nærmeste omkreds til at mætte. I tilfælde heraf kan det være, at nogen i dit lokalområde har brug for at få bagt nogle smukke kager til en særlig begivenhed - og det er her du kommer dem til undsætning. På denne måde kan vi være med til at hjælpe og glæde andre, og samtidig blot dyrke vores hoppy. En ekstra bonus er selvfølgelig, at du oven i hatten tjener penge på det.


Hvilke fordele er der ved at bruge Pinploy?


Igennem Pinploy kan du få hjælp til alle mulige slags hverdagsopgaver, hvilket gør platformen super alsidig. Derudover er du altid forsikret, når du får hjælp til dine arbejdsopgaver igennem Pinploy. Dette betyder, at du ikke behøver at være bekymret for, hvem der skal dække eventuelle skader, hvis uheldet er ude og noget går i stykker under udførelsen af en opgave. Ydermere, kan du ved hjælp af denne online markedsplads få mere tid i hverdagen, som du kan bruge på andre ting, der i sidste ende er vigtigere for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.