Annoncørbetalt indhold

Gør terrassen klar med nye terrassebrædder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi går mod lysere tider og varmere dage, hvilket også indbyder til muligheden for at bruge tid i haven – nyde solens stråler og en læskende drik, alt imens børnene leger på græsplænen. Men i et sådant solrigt scenarie er det selvfølgelig nødvendigt med en terrasse. Køb terrassebrædder hos Bygma, og få dine terrassedrømme indfriet allerede til denne sommer.

Bygma klæder dig på til terrassekampen

Bygma har et stort udvalg af terrassebrædder, så uanset om du ønsker dig trykimprægnerede, komposit ellerBangkiraiterrassebrædder til din fremtidige terrasse, kan Bygma hjælpe dig. Dit valg af brædder afhænger selvfølgelig både af smag og udtryk, der passer til jeres hjem, men også tidsomfang i forbindelse med vedligeholdelse samt budget. En terrasse kræver nemlig vedligeholdelse, og derfor skal du gøre dig nogle overvejelser i forhold til valg af brædder. Hvis du trykker på linket overfor, henviser vi dig til Bygmas hjemmeside, der giver dig alle de informationer, du skal kende til, når det kommer til terrassebrædder. Hvis du har yderligere spørgsmål står din lokale Bygma også klar i butikken, eller du kan kontakte kundeservice.

Annonce

Så nemt er det at bygge sin egen terrasse

Det kan virke som et enormt stort projekt at skulle i gang med at bygge terrasse. Men faktisk har Bygma lavet en kort og overskuelig guide til dig, så du hurtigt og nemt kan få udlevet terrassedrømmen hjemme i haven.

Først og fremmest skal du vide, hvor stor terrassen skal være for derefter at måle op til brædderne. Ved udarbejdelse af fundamentet til terrassen, kan du med fordel bruge betonstolper, der skal graves 90 cm. Ned i jorden, hvilke du graver ned med et pælebord. Herefter skal du bygge en ramme af trykimprægnerede reglar (med maksimalt 40 cm. mellem hver). Herefter er det tid til at montere terrassebrædderne med skruer eller clips. Vær opmærksom på, at jo bedre materialevalg du træffer, jo længere holdbarhed har din terrasse.

Annonce

Spring med på terrassevognen

Vi vil anbefale dig at tegne dit ønske til den endelige terrasse, inden du tager i Bygma efter materialerne. Således sikrer du dig at få den bedste service, da det bliver lettere for den ansatte at forstå dine ønsker – og dermed kommer du hjem med det helt rigtige udstyr. Er drømmen om en terrasse kun blevet bekræftet, eller muligvis endnu større? Og har du mod på at springe med på terrassevognen, så køb dine brædder hos Bygma, og skab familiens nye foretrukne opholdssted.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.