Annonce
Randers

Gadefest Tour vælter byen igen

Gadefest Tour gør 16. august holdt på Østervold. Foto: Simon Lau
Dj-duoen TooManyLeftHands er klar til at vælte Østervold 16. august med en gratis fest som en del af festugen.

Randers: Som en del af Randers Festuge lægger Østervold igen asfalt til Gadefest Tour, når karavanen for tredje år i træk inviterer til gratis gadefest.

I fjor trak den gigantiske gadefest tusinder af danseglade randrusianere, og fik folk i alle aldre til at slippe tøjlerne.

Fredag 16. august lægger den bastunge folkefest endnu engang vejen forbi, og omdanner – i samarbejde med en af landets største dj-duoer – Østervold til én stor gratis gadefest.

Musikken styres af TooManyLeftHands, og under konceptet "TooManyLeftHands & Friends" inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og store danske liveartister med på scenen.

TooManyLeftHands har blandt andet optrådt på Tinderbox, Distortion, Smukfest og på plænen i Tivoli. Anders K og Martin Nick – der netop har rundet 65 mio. lytninger på Spotify - har da også selv indtil flere store hits i bagagen.

Annonce

Gratis fest

Gadefest Tour er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder blandt andre Randers Kommune.

Gadefesten begynder klokken 17 med fredagsbar. Der er lounge fra Summitweek, madboder og Beer-pong som opvarmning til den store fest.

Fra klokken 23 fortsætter Gadefest Tours officielle afterparty på natklubben Rustik & Flamingo, hvor lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce