Annonce
Randers

GAIA viser særudstilling

Kunstner Stella Brouer Heilsvig fra GAIA Akademi har været instruktør på en tegneworkshop i Helsinki. Tegningerne bliver nu udstillet på akademiets museum i forbindelse med særudstillingen "The Other Travel Agency". PR-foto
Annonce

Randers: Direkte fra Europa Parlamentet i Bruxelles vender en udstilling hjem til GAIA i Randers.

Kunstnerne fra GAIA Akademiet har udstillet deres værker i den belgiske hovedstad. Heriblandt et par rejsekufferter med venlig hilsen fra Randers.

Udstillingen "The Other Travel Agency" kan opleves på GAIA Museum fra onsdag 18. december og de følgende par dage op til jul samt igen fra 2. januar til og med 11. januar 2020.

Kunstner Stella Brouer Heilsvig fra GAIA Akademi har været instruktør på en tegneworkshop i Helsinki, og tegningerne er blevet til "The Other Travel Agency".

De danske kunstnere har skabt udstillingen sammen med kunstnere fra INUTI i Stockholm, Kaarisilta og Kettuki i Finland og List an Landemæra i Island.

Mens kunstnerne fra Randers har haft fokus på deres yndlingssteder og historier fra Randers, har de øvrige nordiske kunstnere haft fokus på tilsvarende steder i deres lande.

Fælles for de forskelligartede værker er, at genren er outsiderkunst. Det er en kunstgenre, der er karakteriseret ved typisk at blive skabt af mennesker på kanten af en social normalitet.

GAIA Museum er europæisk sekretariat for denne kunstgenre og arbejder ofte på tværs mellem flere nordiske og europæiske lande for at fremme outsiderkunsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce