Annonce
Randers

Gamer-weekend i Assentofthallerne

Der er plads til 192 deltagere ved det store LAN-party i Assentofthallerne i februar. PR-foto

Unge gamere inviteres til en weekend i fællesskab, når der er LAN-party første weekend i februar.

Assentoft: I 2019 er der igen LAN-party i Assentofthallerne - for tredje gang er det Kasper Geert og Tommy Græsborg Nielsen, der står bag arrangementet, som de kalder ALP.

LAN-partyet finder sted fra 1.-3. februar, og endnu engang er det under mottoet "omegnens hyggeligste LAN".

- Vi vil gerne have gamerne ud af deres "huler" og give dem muligheden for at opleve sammenhold og fællesskab i trygge rammer gennem en hel gamer-weekend, siger Kasper Geert i en pressemeddelelse.

Han og makkeren har lige som sidste år sørget for masser af konkurrencer og aktiviteter - også noget, der ikke er computerrelateret.

- Blandt andet stiller vi et "legeområde" op hvor deltagerne kan prøve nogle af idrætsforeningens andre sportstilbud på egen hånd, lyder det.

Af de computerrelaterede aktiviteter er blandt andet test af Oculus Rift 3D briller, konkurrencer i CS: GO, LOL og Mine Craft, samt naturligvis klassikeren "kabinetkast". Der er præmier i alle konkurrencer.

- Vi har fået en del sponsorgaver fra lokalområdet og fra store netbutikker indenfor gamer-verdenen. Det betyder rigtig meget for os, at der er opbakning også fra de butikker, som gamerne netop handler meget i, fortæller Kasper Geert og Tommy Græsborg Nielsen.

Assentofthallernes cafeteria tilbyder en samlet "madpakke" til hele weekenden, ligesom der også er åbent for at købe friske forsyninger og snacks undervejs. Dørene åbnes fredag 1. februar kl. 17, og der slukkes for strømmen igen søndag 3. februar kl. 14.

Billetter købes via www.alplan.dk

Annonce
De unge gamere spiller i døgndrift ved LAN-partyet - dog med mulighed for også at prøve andre fritidsaktiviteter i løbet af weekenden. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];