Annonce
Sport

Gammel kending synes på vej tilbage til Randers HK

Benjamin Huss (i midten) ejer Lasergame Danmark, og han har besluttet at ansætte en spiller, som fra den kommende sæson bliver Randers HK-spiller. Foto: Annelene Petersen

Ifølge Amtsavisens oplysninger er der tale om, at 37-årige Nina Wörz vender tilbage til Randers HK. Tyskeren var i klubben fra 2006 til 2012.

Randers: Randers HK løftede sløret for flere store nyheder, men ét spørgsmålstegn lod de være tilbage efter pressemødet på Memphis Mansion tirsdag eftermiddag - endnu en spiller kommer til klubben forud for næste sæson.

Ifølge avisens oplysninger er der tale om 37-årige Nina Müller (tidligere Nina Wörz), som vender tilbage til Randers HK.

Den tyske playmaker var i klubben fra 2006 til 2012, hvor hun sluttede med et dansk mesterskab, inden hun tog til RK Krim i slovensk håndbold.

Siden 2015 har hun spillet i hjemlandet i SG BBM Bietigheim, men her udløber hendes kontrakt efter denne sæson.

Randers HK har allerede hentet Celine Sivertsen, Julia Eriksson og Jamina Roberts til bagkæden fra den kommende sæson, og cheftræner Niels Agesen bekræftede også over for Amtsavisen, at det er endnu en bagspiller, som kommer til.

Men til forskel for de ovennævnte, så er det ikke klubben, som bliver arbejdsgiver for den kommende Randers HK-spiller.

- Et klassisk sponsorat går ud på, at en virksomhed betaler et beløb til en sportsklub, men vi har sagt fra begyndelsen, at vores sponsorat skal være direkte målrettet at styrke holdet sportsligt. Det gør vi så ved at ansætte spilleren selv i stedet for at overføre lønnen til Randers HK, fortæller ejer af Lasergame Danmark Benjamin Huss.

Dermed er der heller ikke nogen længde på kontrakten.

- Det er en helt almindelig ansættelseskontrakt, som hun får hos os, som ikke er tidsbegrænset. I det, vi kan tilbyde hende, ser hun også en fremtid efter håndbolden, siger Benjamin Huss, som understreger, at hun kommer for at spille håndbold.

- Er det Nina Müller, som I henter til Randers HK?

- Det er et bud, men der er kommet mange bud. De fleste associerer en tysker, fordi vi selv er en tysk virksomhed, men det kan jeg hverken bekræfte eller afkræfte, siger virksomhedsejeren.

- Hvor stor en spiller venter der i din optik?

- Jeg vil sige, at hun er et højt navn på international plan. Når vi præsenterer hende, så vil det give genlyd rundt omkring. Helt sikkert, siger Benjamin Huss.

Annonce

Erstatning for Fisker

Da det stod klart, at Maria Fisker ville være længere ude end først antaget på grund af et overrevet korsbånd, sagde Niels Agesen at det kunne sende klubben på spillermarkedet, og selv om også cheftræneren sparede på informationerne, ville han gerne tale om den kommende spiller, som en afløser for Fisker.

- Da Maria Fisker blev skadet, kunne jeg godt se, at jeg ville komme til at mangle en styrmand i bagkæden, men sagen var, at der ikke var flere penge i kassen. Jeg lukkede tanken ned, men så opstod den her mulighed, som jeg selvfølgelig hilser velkommen, fortæller Niels Agesen.

Men i modsætning til manden, som skal betale regningen, er cheftræneren mere kryptisk på spørgsmålet om, hvor stor en spiller, som det randrusianske håndboldpublikum kan glæde sig til.

- Det er lidt svært at sige. Der er stor forskel på, hvor stor en spiller er i forskellige henseender. Jeg vil sige det sådan, at jeg tror, at det bliver taget positivt imod

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce