Annonce
Mariagerfjord

Gangbang-politiker for retten igen: Tiltalt for at arrangere seks sexorgier og stikke pengene i lommen

Det tidligere byrådsmedlem fra Syddjurs Kommune, Per Zeidler, skal i næste uge igen i retten for rufferi, tiltalt for at have holdt sexorgier og stukket pengene i egen lomme. Denne gang er gangbang-begivenhederne foregået i Skelund, og retssagen kører ved Retten i Aalborg. Foto: Jens Thaysen
Første gang, det tidligere byrådsmedlem i Syddjurs Kommune blev dømt for at tjene penge på at arrangere gruppesex, var i 2019. Så flyttede han til Hadsund, og mandag er han igen hovedperson i retten, tiltalt for at arrangere sexorgier i Skelund og Øster Hurup.

Hadsund: Endnu en gang trækker det tidligere byrådsmedlem i Syddjurs Kommune, nu bosat i Hadsund, Per Zeidler, overskrifter. Han skal i retten i næste uge, igen tiltalt for rufferi. Denne gang ved at have holdt sexorgier i Skelund og i Øster Hurup, og selv stukket pengene for begivenhederne i lommen.

Den nu 57-årige Per Zeidler blev kendt over det ganske land, da han skulkede fra sit job som formand for familieudvalget i Syddjurs Kommune i 2017 og i stedet deltog i såkaldte gangbangs i et forsamlingshus i Ammitsbøl ved Vejle, som han og en anden mand arrangerede. Bagmændene tog penge for, at mange mænd kunne have sex med de kvinder, arrangørerne havde hyret.

Afsløringen kostede dyrt for Zeidler, som sad i byrådet for en social liberal borgerliste. Han mistede dengang den politiske karriere, konen, børnene og jobbet. Han blev dømt for rufferi i 2019. Han og hans medarrangør blev dømt seks måneders betinget fængsel for rufferi, idet de blev fundet skyldige i at have gennemført 73 sexorgier og tjent omkring 200.000 kroner på det.

Annonce

Fortsatte "karrieren"

Efter dommen flyttede Per Zeidler til Hadsund, hvor han efter anklagemyndighedens mening ufortrødent fortsatte sit forehavende med at arrangere sexorgier. Han er tiltalt for at have holdt fem af slagsen i Skelund og et i Øster Hurup.

Dommen, han har tilbage fra 2019, er som sagt betinget, men der er en prøvetid på to år, og derfor kan den udløses, hvis han kendes skyldig i den nye sag. Så lægges det halve år oven i en eventuel fængselsdom.

Straffelovens paragraf 233 stykke 1, som Per Zeidler er tiltalt efter, slår fast, at det er ulovligt at tjene penge på rufferi. Paragraffen lyder:

"Den, der driver virksomhed med, at en anden mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, straffes for rufferi med fængsel indtil fire år."

Retssagen foregår ved Retten i Aalborg over tre dage og begynder mandag 25. januar, fortsætter onsdag 27. januar og der forventes dom torsdag 28. januar.

Dommer er Niels Toft-Vandborg, og forsvarer for eks-politikeren er advokat Henrik Garlik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce