Annonce
Randers

Gasolin-auktion til over en million kroner: Løbet er endnu ikke kørt

Den dyreste Gasolin-effekt var en tredobbelt platin-plade, som gik for lige under 40.000 kroner på auktionen i lørdags. Foto: Jakob Lerche
Over en million kroner kom der i kassen, da der blev holdt fysisk auktion over 350 katalognumre i lørdags. Men du kan nå det endnu, for netauktionen med 650 katalognumre løber til og med søndag 7. april.
Annonce

Randers: Det var et tilløbsstykke, da et stykke danmarkshistorie blev sat på auktion i ridehuset i lørdags, hvor 350 katalognumre fra den formentlig største Gasolin-samling i verden var til salg.

Campen Auktioner stod for salget, og direktør og auktionarius Finn Campen var yderst tilfreds med auktionen.

- Det gik rigtig godt, og der blev solgt for over en million kroner. Tættere vil jeg ikke komme det, det har jeg lovet familien til den afdøde samler, siger Finn Campen, der fortæller, at der var budkrig flere gange.

- Især på skiltet til Gas 2. En af mine medarbejdere havde en mand i telefonen, der gerne ville købe, og han var i budkrig med en mand fra salen. Manden i telefonen lagde ud med at ville give 5000 kroner, men skiltet var allerede i forhåndsbud til 6000 kroner. Så sagde han, at han ikke gav en krone over 10.000 kroner, men han endte med at sige: Jeg vil ha' det uanset hvad, og så fik han det til 22.000 kroner. Ham, der tabte, manden i salen, han rev så sit byderskilt midt over og smed det fra sig, mens han skreg 'nej', siger Finn Campen og tilføjer, at det er enhver auktionarius' drøm, når sådan noget sker.

Den dyreste effekt blev en tredobbelt platin-award plade, der gik for lige under 40.000 kroner, oplyser Finn Campen.

Fortryder du, at du ikke mødte op, kan du nå det endnu. Der er nemlig stadig 650 katalognumre med Gasolin-musik og effekter til salg på tre netauktioner, som løber frem til og med søndag 7. april.

Skiltet her, bag samleren Lars Pinderup fra Aarhus, var der budkrig om. Det gik til den nette sum af 22.000 kroner. Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce