Annonce
Randers

Gavmilde sjæle støtter Randers Julehjælp

Spar Nord Randers giver også i år 5000 kroner til avisens julehjælp, fortæller direktør Torben Larsen. Arkivfoto: Lars Rasborg

En bank, en velgørende organisation og en privat familie bakker også op om julehjælpen.

Annonce

RANDERS: Randers Julehjælp når vidt omkring. Både når store og mindre økonomiske bidrag bliver hentet til huse, og når hjælpen fordeles. Således kan vi i dag præsentere både en bank, en velgørende organisation og en privat familie, der har valgt at donere penge til det gode formål.

Således har Spar Nord i Randers atter i år valgt at hjælpe udsatte randrusianere med en donation på 5.000 kroner. For sjette år i træk, så bankens julehjælp er for længst etableret som en tradition.

- Vi synes ganske enkelt, at julehjælp-projektet er et sympatisk tiltag, siger Spar Nord-direktør, Torben Larsen.

- Vi kan bidrage med penge, og så overlader vi alt det andet arbejde til de lokale ildsjæle, der på denne måde gør noget godt for lokalsamfundet, siger han.

Vi ved, at der er stort pres på de frivillige organisationer i denne tid, og at mange af dem slet ikke har midler nok til at hjælpe så meget, som de gerne vil

Ida Filskov, fundraiser hos Red Barnet Randers
Annonce

Red Barnet

Også Red Barnet bidrager til årets julehjælp med en donation på 1.000 kroner - også en tilbagevendende donation, som Red Barnet Randers giver med glæde.

- Vi ved, at der er stort pres på de frivillige organisationer i denne tid, og at mange af dem slet ikke har midler nok til at hjælpe så meget, som de gerne vil, siger Ida Filskov, der er fundraiser hos Red Barnet Randers.

Red Barnet Randers får selv økonomisk støtte fra lokale foreninger, loger og fra Hobrovejens Skole til organisationens arbejde for at give børn i udsatte Randers-familier en oplevelser. Red Barnet Randers afholder blandt andet en sommerlejr, så vanskeligt stillede børn også kan deltage i fritidsaktiviteter.

- Og netop fordi vi får så fin støtte, kan vi undvære nogle af de penge, som vi har tjent ind ved at have en stand på Lions' bagagerumssalg på Østervold, siger Ida Filskov.

Annonce

Private donorer

Og traditionen tro nyder Randers Julehjælp også godt af en udbredt velvillighed fra en række privatpersoner, der også gerne vil støtte det gode formål. Blandt dem Krista Ølgod og John Sørensen, der i år bidrager med 5.000 julehjælps-kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce