Annonce
Jubilæer

Gensyn med en skole

Her ses deltagerne. Øverst fra venstre John Kristensen, Klaus Schlünsen, Finn Schytte, Jess Weinreich Pedersen, Henrik Bjørnbak, Elsebeth Jensen, Eva (Møller) Warrer, Birthe Bang Larsen og Lis Clemmensen. Helle (Vejrum) Ladefoged var ikke til stede ved fotograferingen. Privatfoto
Tidligere realklasselever genså Søren Møllers Gades Skole i nye klæder.

En flok af tidligere realklasseelever mødtes forleden, 50 år efter at de forlod Søren Møllers Gades Skole i 1969.

Det var ikke første gang, eleverne mødtes. Allerede efter 15 år, altså i 1984, var de samlet, og det er siden blevet til adskillige gensyn med lidt varierende deltagerantal. I 2009 efter 40 år var der stor tilslutning.

Det er én af de tidligere elever, Birthe Bang Larsen, der gennem alle årene har holdt sammen på tropperne. Dels er hun født og bor stadig lige over for den nu nedlagte skole, og dels har hun siden undervist på skolen.

Selv om skolen er lukket, fik jubilarerne genset den, idet der var arrangeret rundvisning i gården, på gangene, i kælderen og i en af de lejligheder, der dengang var klasselokale.

Som det udtrykkes af en deltager:

- Meget er ændret, men mange detaljer står stadig, så gennemgangen og gensynet med skolen var en stor og berigende oplevelse for de tidligere elever.

Jubilæumsdagen fortsatte med middag på en nærliggende restaurant. Alle var enige om, at det ikke er sidste gang, de mødes.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce