Annonce
Østjylland

Genvalg til Venstres borgmesterkandidat

Mogens Jespersen (V) er blevet genvalgt til borgmesterkandidat for Venstre Mariagerfjord. Arkivfoto

Mogens Jespersen er som forventet blevet genvalgt som Venstre Mariagerfjords borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2017.

Annonce

Det bliver Mariagerfjord Kommunes nuværende borgmester Mogens Jespersen, som får til opgave at gå efter endnu en valgperiode som øverst politisk ansvarlige i Mariagerfjord, når der skal være kommunalvalg i 2017. Det blev afgjort, da den 59-årige Venstre-mand tidligere på ugen blev genvalgt som partiets borgmesterkandidat med opbakning fra alle fire vælgerforeninger i Mariagerfjord Kommune.

Genvalget kom ikke som nogen stor overraskelse for hverken Mogens Jespersen eller baglandet. Alligevel betyder det meget for hovedpersonen, at han har fuld opbakning fra alle fire vælgerforeninger:

»Jeg er enormt glad for den store tillid, medlemmerne af Venstre Mariagerfjord viser mig,« siger han og fortæller, at han håber meget på at kunne få lov til at fortsætte det arbejde, han og de øvrige byrådsmedlemmer har udført siden november 2013:

»Vi har i de seneste år startet utrolig mange spændende projekter over hele kommunen, som jeg er meget stolt af. Disse projekter skal naturligvis følges til dørs, men samtidig skal vi sørge for at holde den innovative og kreative tankegang i gang, så vi fortsætter med at udvikle Mariagerfjord Kommune.«

Mogens Jespersen blev efter kommunalvalget i 2013 valgt som borgmester i Mariagerfjord Kommune. Det borgerlige flertal og Mogens Jespersens borgmesterpost blev dengang sikret i samarbejde med Dansk Folkeparti og Liberal Alliance. Generelt er man i Mariagerfjord Kommune dog gode til at samarbejde på tværs af fløjene, og sådan vil Mogens Jespersen gerne, det bliver ved med at være.

»Som borgmester er det vigtigste at være resultatorienteret og tage ansvar. Det får man kun ved et godt samarbejde med de øvrige medlemmer af byrådet. Selv om vi har borgerligt flertal, træffes de fleste beslutninger med opbakning fra alle byrådsmedlemmer, for det giver god arbejdsro blandt kommunens medarbejdere,« siger han.

Mogens Jespersen bor til daglig i Hadsund, hvor han er gift med Lone, og sammen har de to voksne piger. Mogens Jespersen har været medlem af byrådet i Mariagerfjord siden sammenlægningen 2006, og inden da var han medlem af byrådet i Hadsund Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce