Annoncørbetalt indhold

Giv dit badeværelse en make-over hen over sommeren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det føles som om at år 2021 først lige er begyndt. Derfor er det vildt, at vi allerede er godt i gang med juni måned, og det betyder også, at flere af os er så heldige, at vi snart kan gå på sommerferie. Sommerferie er for de fleste danskere lig med afslapning, og tid til at kunne lave præcis det, som man har lyst til.

Denne sommer sætter Coronavirussen en stopper for mange ting endnu en gang, og et stort antal af danskere har derfor valgt igen at tilbringe deres sommer i Danmark. Det kan derfor være, at du skal bruge din sommerferie på, at give dit badeværelse en make-over.

Annonce


Renovering af badeværelset 

Har du længe gået med idéen om at lave en renovering af dit badeværelse, så kan det være, at sommeren 2021 er året, hvor du skal få det gjort. Find et billigt badeværelsesmiljø hos Kitchn.dk er en ting som du selv kan starte ud med at gøre, men lige i forhold til installationer, så kan det godt være, at du skal have hjælp af en fagmand.

Små ting kan også have en effekt 

Det kan dog vise sig at være en udfordring at få indrettet badeværelset med de helt rigtige møbler, blandt andet fordi der kan være mange rør og funktioner, der skal tages højde for. Det kan også være at økonomien ikke rækker til den helt store renovering, eller at du bare ikke har lyst eller overskud til at ændre på det helt store.

Så er det heldigt, at små ting også kan have en stor effekt på indretningen af badeværelset. Det kan være, at du skal på jagt efter nye og fine nips ting, som passer ind til den stil, som du ønsker, at dit badeværelse skal have.

Ønsker du at spare penge, så kan det også være en god idé at tage på opdagelse i forskellige genbruger, da de ofte har fine og unikke ting, der ikke koster en formue. En anden ting, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning på badeværelset, er planter. Har du en have, hvor der er plantet fine blomster, så kan det derfor være, at du henover sommeren skal sørge for, at der altid står en fin buket inde på badeværelset.

Find din stil 

For at et badeværelse overordnet skal blive et rart rum at være i, så har det betydning, om der er en fin sammenhæng i indretningen. Små ting, som du kan tænke over, kan for eksempel være om der er gode farvekombinationer, og at tingene i rummet, som for eksempel tandbørstekrus, håndklæder og bademåtter, er nogen, der passer sammen med hinanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.