Annoncørbetalt indhold

Giv dit gamle elektronik nyt liv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Teknologien har taget verdenen med storm, og de mobile enheder er blevet et must i vores hverdag. En iPhone er for mange blevet en livsnødvendig ledsager, og en iPad er blevet både børn- og voksnes yndlingsenhed. Der kommer nye enheder hele tiden, og vi er villige til at kaste flere tusinde kroner efter den nyeste og bedste model. Det er dog en dyr og urealistisk fornøjelse for de fleste, og mange vælger derfor at gå en alternativ vej og købe en brugt enhed. Markedet for brugte enheder er heldigvis stort, og du er måske også en ud af mange, der i lang tid har overvejet at skifte den gamle iPad ud med den nye? Sælg din iPad, og vær med til at skabe glæde og luft i økonomien for både dig selv og køber.


Annonce

Vælg det rigtige salgssted

Vejen til at sælge kan dog for mange være kringlet, og det fører ofte til, at den gamle enhed ligger og samler støv i skuffen. Skal man sælge på Den Blå Avis, Facebook, Bluecity eller noget helt tredje? Skal man sælge til en billig pris, så man er sikker på et hurtigt og nemt salg, eller skal man overveje om der er hjælp at hente, så man kan indtjene mest muligt? Der er mange løsninger, men et af de online firmaer der nemt kan hjælpe dig gennem sælg ipad processen, er Bluecity.dk. De hjælper dig med alt og sender pengene retur efter salg. Dette er blot en ud af mange løsninger, og der er hverken en rigtig eller forkert måde at gøre det på. Tænk dog på at få mest muligt ud af dit salg, gør det nemt for dig selv og køberen og vigtigst af alt: opnå en god indtjening. Sælg din brugte enhed, få en god pris og vær med til at gøre en god gerning for et andet menneske og planeten.


Win-win-situation

Salg og køb af brugte enheder er blevet en stor trend - flere og flere gør det, og det er der gode grunde til. Først og fremmest kan man spare en del penge, og i retur få en brugt enhed der kun har et par år på bagen, og derfor fungerer som den skal. Både sælger og køber tager derfor en miljø- og økonomibevidst god beslutning, når salg og køb af en brugt enhed bliver sat i gang. At sælge og købe brugt elektronik er derfor en win-win-situation.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.