Annonce
Erhverv

Give Steel åbner ingeniørkontor i Aarhus

For at tiltrække flere ingeniører har Give Steel åbnet et kontor i Aarhus. PR foto
Det går godt hos Give Steel. Det betyder, at virksomheden har brug for at tiltrække nye ingeniører.
Annonce

Aarhus: Give Steel A/S har åbnet et ingeniørkontor i Aarhus.

Det er flere års vækst på fabrikken i Brande og en stigende eksportrate, der har skabt behov for at fremtidssikre virksomheden med dygtige ingeniører. Det nye ingeniørkontor har plads til 40 ingeniører og åbner på Søren Frichs Vej.

- Vi er i en positiv udvikling. Omsætning er stigende, og indtjeningen har udviklet sig positivt. Vi har åbnet flere nye markeder i 2018, og vi har markeret os som en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Det kræver konkurrencedygtige priser at agere internationalt - men også de dygtigste ingeniører. Dem har vi heldigvis mange af. Vi påtager os i stigende grad projekteringsopgaven og er derfor i en proces, hvor vi bliver mere og mere videnstunge. Mange ingeniører uddanner sig i Aarhus og bliver i byen efter endt uddannelse. Åbning af kontoret på Søren Frichs vej er derfor nødvendig for at fremtidssikre Give Steels fortsatte udvikling, udtaler Torben Larsen, CEO i Give Steel, i en pressemeddelelse.

Annonce

Flere kvinder

Give Steel ønsker at øge antallet af kvindelige ingeniører og ledere. Det håber man, at det nye kontor i Aarhus kan hjælpe med til.

Give Steel A/S projekterer, fremstiller og monterer stålkonstruktioner til byggesektoren, herunder søjle- og bjælkekonstruktioner. Virksomheden er en førende leverandør af stålkonstruktioner til industrien i Danmark og en stor leverandør i Nordeuropa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce