Annonce
Debat

Glædelig 1. maj

Læserbrev: Glædelig 1. maj til dem, der måtte fejre denne. Imens I kæmper, holder vi andre hjulene i gang.

Jeg ser frem til uddrag fra alle de virtuelle taler. Jeg kunne forestille mig, en fællesnævner for dem alle vil være følgende:

De startes naturligvis ud i god kommunistisk tone med den blodrøde fane i baggrunden, kammerater, herefter noget med rummelighed, tolerance, mangfoldighed, solidaritet, ligeværd, fællesskab,

Annonce

Imens der tales, strømmer folk hertil ind over grænsen for at tage det arbejde, de jobs, som de mange tusindvis af nu ledige danskere vil kunne tage.


Kun vi nationalkonservative partier synes at vægte danske arbejdspladser for danske lønmodtagere på danske overenskomster højt.


Vores gamle stolte fagbevægelse, der nu hellere kæmper mod højrefløjen fremfor at kæmpe for bedre arbejdsvilkår, og vores gamle stolte store arbejderparti er desværre blevet en flok globalister, der ikke sætter danskernes virkelyst og jobtrang højest.

Kun vi nationalkonservative partier synes at vægte danske arbejdspladser for danske lønmodtagere på danske overenskomster højt, til gavn for hele det danske samfund.

Og kunne vi så ikke godt blive enige om, at vores smukke Dannebrog vil være noget kønnere i gadebilledet end en blodrød fane, der symboliserer alt andet end fællesskab og ligeværd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce