Annonce
Randers

Glade givere og glade modtagere

I midten ses Mikael G. Jørgensen fra FysioDanmark Randers med checken. Pressebillede
Annonce

Randers: Det var glade givere og ikke mindst glade modtagere, der var samlet på Børnenes Kontor i Randers fredag 2. december. Her var der nemlig hele to velgørende donationer på programmet. De besøgende denne dag på Børnenes Kontor i Randers var Kenneth Vraa Nielsen og Uffe Mikkelsen, der står bag Facebooksiden "Julemanden er i Randers", hvor det er muligt at booke et besøg fra julemanden juleaften, og Mikael G. Jørgensen fra FysioDanmark Randers.

Der blev på dagen overrakt en donation på 2.046 kr. af Mikael G. Jørgensen, som er samlet ind på klinikken FysioDanmark Randers.

"Julemanden er i Randers" kommer først med pengene senere. Donationen går nemlig ud på, at de to mænd bag har nemlig besluttet, at de i år vil donere et pengebeløb svarende til 20 procent af den indtjening, som "julemanden" - i form af honorarer - får for at bringe julegaver ud til børn i og omkring Randers juleaften.

Bestyrelsen i Børnenes Kontor er meget glade for de to donationer og siger mange tak for gavmildheden.

pcb

Julemanden i Randers bakker op om Børnenes Kontor. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce