Annonce
Østjylland

Glem Phil Collins og Northside: 20.000 fester i Aarslev i 100 året for Herman Salling

Der er pænt fyldt op, når 20.000 af Salling Groups 50.000 medarbejdere på europæisk plan møder op i Aarslev til kæmpe firmafest i Aarslev. Her foto fra en tidligere fest. PR-foto
Aarhus fester totalt igennem lørdag med Phil Collins på stadion og Northside festivalen i Åbyhøj. I Aarslev mødes 20.000 mennesker hos Salling Group til Danmarks største firmafest.

AARHUS: Pinsen er en lang fest i Aarhus med blandt andet Royal Run mandag, popstjernen Phil Collins på Cares Park lørdag og Northside rullende i Åbyhøj. 20.000 ansatte hos Salling Group topper lige festlighederne med Danmarks største firmafest i Aarslev.

Det sker i Salling Groups hovedkvarter, hvor lageret også er placeret ved motorvejssammenfletningen i Aarslev.

Festen finder sted på et-året for navneskiftet til Salling Group, efter at Salling Fondene blev eneejere af virksomheden.

- Vi fejrer et år som Salling Group med et brag af en fest for medarbejdere fra hele landet. Deres indsats er helt afgørende for, at de penge, der går ind i blandt andet Netto, Bilka og føtex, bliver investeret i virksomheden eller givet tilbage til samfundet via donationer fra Salling Fondene. Vi er stolte over, at Salling Fondene har uddelt over en milliard kroner til glæde og gavn for mennesker i Danmark, og til festen får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de er en del af, og hvor stor en forskel deres arbejde gør, siger Per Bank, koncernens administrerende direktør.

Annonce

Herman ville have rundet 100 år

Festdagen er også en markering af, at koncernens grundlægger, Herman Salling, i år ville have rundet 100 år. Det er da også en donation fra netop Købmand Herman Sallings Fond, der gør Danmarks største firmafest mulig.

Når Salling Group spiller op til dans under pinsesolen, sker det på to store scener, hvor en række af Danmarks bedste artister vil give den gas med masser af live-musik. På pladsen er der sørget for mad og drikke til alle i en lang række madboder, mens der også er rig mulighed for at banke sin nabobutik i fodbold på Salling Groups idrætsanlæg eller få en sludder med kolleger fra både nær og fjern i lounge-områderne.

Gæstelisten tæller alt fra salgsassistenter og indkøbere til lagerekspedienter og direktører, og uanset om de kommer fra Rønne eller Frederikshavn, er der arrangeret transport til festpladsen. Det betyder, at 350 busser er sat ind for at sikre, at alle kommer godt frem og tilbage.

Foreninger hjælper til for en skilling

På pladsen står 380 foreningsfolk fra forskellige Aarhus-foreninger parat til at servicere gæsterne og samtidig tjene penge til deres foreninger. Bæredygtighed er også i centrum til festen, hvor plastikservice er erstattet af biologisk nedbrydelige alternativer. Når den sidste fadøl er drukket på festpladsen, er der også sørget for, at eventuel overskydende mad aftages af Fødevarebanken og dermed går til et godt formål.

Festen finder sted på pinsedag, fordi langt de fleste butikker i forvejen har lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce