Annonce
Erhverv

Global Timber leverer stærkt årsregnskab

Global Timber er Skandinaviens førende hårdttræ-grossist og cirka 50 procent af omsætningen ligger i udlandet. Pressefoto
Nøgletallene har de seneste år ligget stabilt for Højbjerg-virksomheden, der importerer og eksporterer hårdttræ til og fra 35 lande på seks kontinenter.

HØJBJERG: Med et overskud før skat på 11 millioner kroner præsterer Skandinaviens førende hårdttræ-grossist Global Timber igen et stærkt årsregnskab. For femte år i træk runder overskuddet de 10 millioner kroner.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Global Timber.

Året har budt på flytning til nyt firmadomicil og en styrket markedsføring.

Nøgletallene har de seneste år ligget stabilt for Højbjerg-virksomheden, der importerer og eksporterer hårdttræ til og fra 35 lande på seks kontinenter. Global Timber er Skandinaviens førende hårdttræ-grossist og cirka 50 procent af omsætningen ligger i udlandet.

Siden 2014 har overskuddet før skat ligget på den gode side af 10 millioner kroner med regnskabsåret 2017/18 som topscorer. Det var året, hvor Global Timber kunne levere sit hidtil bedste regnskab med et resultat før skat på knap 14 millioner kroner.

Dette års regnskab viser igen et stærkt resultat med en bruttofortjeneste på 29,4 millioner kroner og et resultat før skat på 11 millioner kroner. Tallet er næsten identisk med resultaterne for 2014, 15 og 16 og Global Timbers egenkapital er nu på 35,5 millioner kroner.

Annonce

Nyt markant firmadomicil

Den vel nok største enkeltstående begivenhed i regnskabsåret 2018/19 har været åbningen i marts måned af et nyt, markant firmadomicil i Højbjerg.

Alle funktioner i virksomheden er nu samlet under ét tag for første gang, både salg, administration og lager. Desuden giver det nye domicils omfattende showroom-faciliteter mulighed for at præsentere Global Timbers produktportefølje i optimale rammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Køber af Kongens Ege-lejlighed savner svar: - Vi får ikke noget at vide

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce