Annonce
Randers

Glud Vin har travlt med vinder-vin

- Rødvinen fra Adega de Borba har været en fast del af vores sortiment i mange år, lyder det fra en glad Jørgen Glud. Vinen har netop vundet en stor blindsmagning af efterårsvine i Dagbladet Børsen. For to år siden vandt en anden vin fra Glud Vin også en af Børsens store blindsmagninger, da Adega de Borbas rosévin blev kåret som årets rosévin 2015. Pressebillede

En rødvin, der importeres af Glud Vin i Randers, har vundet en stor blindsmagning af efterårsvine i Dagbladet Børsen. Og det giver ekstra travlhed hos vinimportøren.

Annonce

Randers: En rødvin, der importeres af Glud Vin i Randers, har vundet en stor blindsmagning af efterårsvine i Dagbladet Børsen. Og sådan en omtale giver ekstra travlhed hos vinimportøren, der i forvejen har travlt med at fejre sit 15 års jubilæum og lancere ny webshop.

Ifølge Børsen Weekend 22. september har danske vinhandlere udvalgt og indsendt vine til en stor blindsmagning af vine, der passer godt til årstiden.

Og dommerne i konkurrencen vurderede, at rødvinen fra portugisiske Adega de Borba var den bedste af de 72 indsendte vine, hvoraf flere var væsentligt dyrere end vindervinen. Dommerpanelet bestod af 14 sommelierer og vinentusiaster og blev ledet af Børsens mad- og vinanmelder Ole Troelsø.

- Rødvinen fra Adega de Borba har været en fast del af vores sortiment i mange år, lyder det fra en glad Jørgen Glud, der fortæller, at vinen er lavet på et blend af lokale portugisiske druer fra vinkooperativets bedste vinmarker og de ældste vinstokke i Alentejo-området.

Glud Vin oplyser, at efterspørgslen efter rødvinen har været så overvældende, at lageret blev tømt på mindre end en dag. Og interessen har efterfølgende været så stor, at der af flere gange har været biler på vej fra Portugal med ekstra forsyninger.

- Vi har haft travlt med at sende vinder-vinen til kunder i hele Danmark, siger Jørgen Glud, der forsikrer, at både lageret og hylderne i butikken nu er fyldte, så alle kan sikre sig en flaske af "den med korketiketten" - etiketten er lavet af ægte kork fra Portugal.

/EXP

Der er ekstra travlhed hos "Team Glud", der i forvejen har travlt med at fejre sit 15-års jubilæum og lancere ny webshop. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce