Annoncørbetalt indhold

Gode tips til onlinedating

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Onlinedating har taget helt over for, hvordan vi møder nye mennesker. Alligevel føles det meget fremmed for mange, og det kan være svært at vide, hvordan man skal begå sig, når man skal date på nettet. Her kan du få nogle gode tips til onlinedating, så du ved præcis, hvad du skal gøre.


Annonce

Læg dine fordomme på hylden

Når man dater online, foregår det på en radikalt anderledes måde, end i virkeligheden. En af de største forskelle, er helt klart, at man ikke kan basere sit førstehåndsindtryk på andet, end en tekst og nogle billeder. Det giver ikke altid den mest realistiske fremstilling, og mange af de ting, som vi bliver tiltrukket af i virkeligheden, som karisma og personlighed, er noget, der ikke kommer tydeligt frem på billeder eller i tekst.


Derfor er det en god ide at bevare et åbent sind, når man skal bladre sig gennem de mange alternativer online. Mange synes også det er en god ide at mødes så hurtigt som muligt. På den måde, lader du ikke dig selv oprette et fantasibillede af personen eller få et forkert indtryk baseret på fordomme. Det kan give helt urealistiske forventninger, både i positiv og negativ forstand. Derfor er det meget smart, at man mødes så hurtigt som muligt i processen, så man får den faktiske person at forholde sig til, og man kan finde ud af, om der rent faktisk er nogen kemi.


Skru dine forventninger ned

For at undgå at blive alt for nervøs, er det en god ide at skru lidt ned for forventningerne. Det er ikke sådan, at alle dates skal ende i bryllup og børn, og derfor så får du en meget bedre oplevelse, hvis du tager det stille og roligt, og bruger daten udelukkende som et middel til, at lære den anden person at kende. Det vil sige uden at stille helt urealistiske forventninger op.


Nervøs? Ro nerverne ned med onlinespil

Der er mange, der bliver meget nervøse, når de skal møde nye mennesker. Derfor er det en god ide at lave sig en god mekanisme, som man kan bruge, når man har brug for at roe nerverne. For nogle, kan det være noget, der får tankerne over på noget helt andet. Det kan for eksempel med fordel være online spil, som man lige kan hive frem, mens man venter på daten. På den måde er man rolig og fuld af overskud, når ens date kommer. Så kan du nemlig tænke på noget helt andet i stedet for at blive mere og mere nervøs.


spillehallen kan du finde alle de bedste spil, når du har brug for en lille distraktion. Du kan også få bonus uden indbetaling, så du får så meget ud af din spiloplevelse som mulig. Det er svært at være sig selv, når man er nervøs. Det er dog helt naturligt at blive nervøs, når man skal møde nye mennesker. Derfor er det en god ide at lave en strategi, der man får roet nerverne lidt med sjove onlinespil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.