Annonce
Randers HH

Godkendt: Nu kører Randers HH videre som ApS

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers HH har nu fået Erhvervsstyrelsens godkendelse til at køre videre og omdanne selskabet til et ApS.

Randers: Randers HH har nu sikret, at selskabet bag klubben kan køre videre efter henover sommeren at have været under tvangsopløsning.

Som skrevet i Randers Amtsavis efter den ekstraordinære generalforsamling 22. august skulle klubbens egenkapital vendes fra minus til plus, hvis man skulle undgå en konkurs.

Samtidig ønskede ledelsen, at selskabet bag klubben blev omdannet fra et aktieselskab til et anpartsselskab.

Begge dele er nu faldet plads.

- Efter en turbulent tid er det en glædelig nyhed, at Erhvervsstyrelsen har bekræftet, at selskabet bag Randers HH atter er registreret, og tvangsopløsningen dermed er ophævet, lyder det i en pressemeddelelse fra Randers HH.

Yderligere midler

Bestyrelsesformand Henrik Frydendahl glæder sig over, at man dermed kan begynde at kigge fremad i Randers HH.

- Selv om det var det forventede udfald, er det altid dejligt at få det sort på hvidt. Men det betyder jo ikke, at vi er i mål, siger han i pressemeddelelsen,

- Tværtimod betyder det, at der nu skal arbejdes hårdt for at skaffe de fornødne midler til at skabe et stabilt Randers HH, og jeg håber, at byen er klar til at bakke op om vores mange dygtige talenter på herresiden, tilføjer Henrik Frydendahl.

Randers HH spiller første kamp i 2. division på hjemmebane mod Aars 22. september.

Det meste af sidste sæsons trup er forsvundet, men ledelsen meldte for nylig ud, at det bliver spillere fra moderklubben Hornbæk, som skal spille for førsteholdet i Randers HH i den nye sæson.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce