Annonce
Randers

Gourmetmad på vingården: Cold Hand Winery åbner konceptrestaurant

Restauranten bliver en del af vineriets allerede eksisterende rammer, hvor gæsterne skal sidde i den smukke, udendørs plads on fire med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. Foto: Cold Hand Winery
Det prisvindende frugtvineri ved Læsten lover frugtvin og gastronomi på højt niveau som omdrejningspunktet for ny restaurant.

Randers: Det prisvindende frugtvineri Cold Hand Winery ved Læsten åbner nu en konceptrestaurant i vingårdens idylliske rammer. Restauranten bliver indviet fredag 28. maj.

- Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Den stille corona-periode har givet os nødtvungen arbejdsro til at udvikle på nye koncepter, og vi har længe haft tanker om en konceptrestaurant, hvor frugtvin og gastronomi på højt niveau er omdrejningspunktet, siger Jens Skovgaard Pedersen, direktør og stifter af Cold Hand Winery, i en pressemeddelelse.

Levende ild

Restauranten bliver en del af vineriets allerede eksisterende rammer, hvor gæsterne skal sidde i den smukke, udendørs plads on fire med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. Ved køligere vejr danner den restaurerede stald rammerne for de gastronomiske oplevelser.


Vi har store forventninger til restauranten, og jeg er stolt over at have sammensat et så stærkt, talentfuldt hold, der med en kreativ tilgang og solid håndværksmæssig ballast har store ambitioner.

Jens Skovgaard, direktør og stifter af Cold Hand Winery


Restauranten vil køre sideløbende med vingårdens populære vinsmagninger, som har kørt i mange år. Til vinsmagninger går smag og fortælling hånd i hånd med særligt fokus på vinproduktion og historien om Cold Hand Winery.

Annonce

Helhedsoplevelse

- Restauranten kommer til at kunne noget andet. Her er der tale om en helhedsoplevelse med vineriets vine i perfekt forening med gourmetretter tilberedt af vores dygtige kokketeam. Her kan man komme igen og igen og nyde god mad og vin uden at skulle igennem snak om vinproduktion og fortællingen om vores frugtvinseventyr, som man måske har hørt en del gange tidligere, fortæller Jens Skovgaard.

Trods covid-19 og en restaurationsbranche, som på mange måder har været i knæ, er Jens Skovgaard ikke i tvivl om, at tiden er den rigtige til at åbne op for endnu mere gastronomi på vingården nær Læsten.

Annonce

Nordisk inspiration

- Vi rammer direkte ind i noget, der er stor efterspørgsel på. Gæster vil have ekstraordinære, autentiske madoplevelser i unikke rammer, som kan overraske, siger Jens Skovgaard.

Ny restaurant på Cold Hand Winery

Lanceringsaften 28. maj klokken 18.

Fra uge 26-31 onsdag–lørdag klokken 18 med åbning onsdag 30. juni.

Adresse: Cold Hand Winery Haversmosevej 21, 8920 Randers NV.

Mere info: www.coldhandwinery.dk/restaurant

Restauranten på Cold Hand Winery bliver en sæsonåbent konceptrestaurant med nordisk inspiration. Fokus er på sæsonens bedste råvarer, gerne økologiske og lokale, når det er muligt. Og meget gerne med grønt fra vineriets køkkenhave.

Maden akkompagneres selvfølgelig af vineriets prisvindende frugtvine, som både består af tørre og søde vine.

Konceptet er en ”alt inkluderet” oplevelse, dvs. sæsonaktuel menu med fem-otte serveringer med tilhørende vinmenu eller saftmenu fra vineriet.

Annonce

Nordens bedste tjener

Nicolaj Bødker Stig Andersen, med erfaring fra blandt andet Nordisk Spisehus, Bistroteket og Fladbro Kro, styrer restauranten som køkkenchef, mens Peter Lundgaard Nielsen, tidligere blandt andet Vejlsøhus og Scandic, er souschef.

De har selskab af Christian Neve, stifter og tidligere medejer af Michelin-restauranten Domestic og indehaver af titlen som Nordens bedste tjener.

- Vi har store forventninger til restauranten, og jeg er stolt over at have sammensat et så stærkt, talentfuldt hold, der med en kreativ tilgang og solid håndværksmæssig ballast har store ambitioner, siger Jens Skovgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce